Şimdi Ara

Running low on memory hatası(mahvetti beni)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu oynayamaz oldum aylardır.ram ile alakası kesinlikle yok.disk alanı ile hiç alakası yok ne yaptıysam çözemedim bu hatayla karsıalsıp kurtulan var mı

• -edit-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD8727E5D -- 6 Haziran 2016; 13:04:15 >
  • ram 1 gb.ekran kartı 512 mb.işletim sistemi windows.oyunu çıktığı günden beri oynardım ta ki 2 ay öncesine kadar.oyunu sildim oyunu bi daha yükledim.oyunu yükleyip suratları vs öğeleri sildim belki ondandır diye yine olmadı çıldıracağım.
  • Bi ara sanal bellek muhabbeti vardı. İşletim sistemi HDD'nin bir kısmını ram gibi kullanıyordu, elle ayarlama falan gerekiyordu bazen.

Onunla alakalı olabilir
  • çok mağdurum 2012'yi bekleyemeyeceğim artık sırf 2011 için laptop'u tamire yolladım.tamirden geldi ancak başka yerden patlak verdi.laptop 2 ayda olsa götürmüştü beni.tek oynadığım oyun football manager
  • Sanal belleği kendin Windowstan yükseltebilirsin, ama nasıl olduğunu unuttum biraz google amcada ara. Büyük ihtimal çalıştırırsın
  • Aslinda onu buldum ancak verdigim degerlerle calismadi.kac yazmaliyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -edit-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD8727E5D -- 6 Haziran 2016; 13:05:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ThELeGeNd|

quote:

Orijinalden alıntı: TRansilvania*

Aslinda onu buldum ancak verdigim degerlerle calismadi.kac yazmaliyim ?

Kardeş,fazla aşırıya kaçma.Bana o sanal belleğin ayarlandığı ekranın resmi lazım.Bi SS'sini buraya koy,ben sana ona göre diyeceğim.

Teşekkürler.

http://imageshack.us/photo/my-images/4/adszcopycopy.jpg/ ss linkte direk koymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 12 Eylül 2011; 12:38:00 >

• -edit-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD8727E5D -- 6 Haziran 2016; 13:05:50 >
  • dediklerini yaptım.bu sefer normal hızında açılıyor oyun ta ki lanetli hatayı alana kadar
  • Orada önerilen değer yazıyor, onu dene bakalım
  • Çektiğin resimde kastettim, arkadaşın değerlerini değil :)
  • evet o da olmuyor
    hastayım ve evde yapacak hiçbirşey yok üstüne fm'de gitti
  • -edit-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD8727E5D -- 6 Haziran 2016; 13:06:14 >
  • dediklerinin hepsini yaptım ancak sistem önceliğini ayarlayamıyorum sağ tık yapınca bir logonun üstünde error alıyorum pcden virüs ile alakası olan bi mesele o.sistem önceliğine farklı yoldan ulaşamazmıyım çalıştır konsolundan vesaire ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarsizm

dediklerinin hepsini yaptım ancak sistem önceliğini ayarlayamıyorum sağ tık yapınca bir logonun üstünde error alıyorum pcden virüs ile alakası olan bi mesele o.sistem önceliğine farklı yoldan ulaşamazmıyım çalıştır konsolundan vesaire ?
    -edit-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD8727E5D -- 6 Haziran 2016; 13:06:44 >
  • Formatlada gitmiyor lanet.ama teşekkür ederim oldukça yardımcı oldun.speeder xp programını indirdim oyun tamamen acıldı ancak tam oldu derken yine error verdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.