Şimdi Ara

RÜNLERİMİ NASIL DİZMELİYİM YARDIMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhaba arkadaşlar. 20 lvl oldum artık rün dizmek istiyorum sorun şu ki nasıl dizeceğimi bilmiyorum. Hep ap herolarla oynadığm için ilk ap başladım nasıl dizmeliyim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Kırmızılar büyü nüfuzu Sarılar Armor maviler büyü direnci büyükleri de yetenek gücü yap bütün ap karakterleri oynarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damgaların yarısın yetenek gücü yarısınıda büyü nüfusu yaptım arada çok fark olur mu?
  • sag tıkla diz kardeş daha hzlı oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle yapabilirsin.

RÜNLERİMİ NASIL DİZMELİYİM YARDIMMMMM
  • Rünleri kendi oynayışına göre diz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim çok işime yaradı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de 18.seviyedeyken +7,74 yetenek gücü veren cevher var. Acaba normal yetenek gücü cevheriyle arasındaki fark nedir açıklar mısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.C.B.

Bir de 18.seviyedeyken +7,74 yetenek gücü veren cevher var. Acaba normal yetenek gücü cevheriyle arasındaki fark nedir açıklar mısınız.

Level başına güç veriyor. 18 level olunca(oyunun içerisinde) 7,74 yetenek gücü veriyor. Oyunun başında verdiği yetenek gücü çok az. Level arttıkça artıyor. Fakat diğer cevherde 1 levelden itibaren 18 levele kadar 5 yetenek gücü veriyor.
  • Herkes 4,95'liklerden dizince anlamamıştım şimdi anladım gerçekten çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.