Şimdi Ara

RUN FLAT LASTİL SEÇİMİ - TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, , 205-55-16 için şuan en konforlu runflat hangisi dir ? Benimde 4 lastiği değiştirme zamanim geldi, pirelli p7, michelin yada conti ? Hangisini tavsiye edersiniz konfor olarak ? Herkesin ortak derdi run flat lerin kondorsuzluğu, o yuzden tavsiye ve tecrubeleriniz çok öenmli ? Sizce hangi run flat lastik en konfırlusu ?

• Benim araçta şu an goodyear efficentgrip var gayet memnunum run flat lerin yanakları sert olduğu için en azından kauçuğun yumuşak olması önemli. Onun için michelin ya da goodyear tavsiye ederim continental ve bridgstone baya sert lastil üretiyor hiç denemedim ama run flat leri bu yüzden konforsuz olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkurler.. evet dediğiniz doğru.. pirelli ler nasil peki ? p7 lerde yumuşak deniyor genelde, bilginiz var mi ?
  • matt3627 M kullanıcısına yanıt
    Runflat leri nasıldır bilmiyorum ama p7 baya beğenilen bir lastik. Yalnız pirelliler de genel olarak sert lastik diye bilinir tabi lastikleri bu şekilde değerlendirmekte çok doğru değil model bazında çok farklı sonuçlar çıkabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLA'larda conti geliyor galba, lastik sert diyorlar genelde. Hangi model bilmiyorum.

225/50/17 p7 cinturato kullanıyoruz, ne çok iyi ne çok kötü bence.

bridgstone re050'si olan arkadaşımız s001 aldı yenilerken, s001 daha yumuşak mesela re050'den.

Michelin Primacy en yumuşaklardan biridir normalde ama rft nasıldır bilmiyorum.
    Yumuşak olunca da özellikle sıcak memlekette çabuk bitmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

CLA'larda conti geliyor galba, lastik sert diyorlar genelde. Hangi model bilmiyorum.

225/50/17 p7 cinturato kullanıyoruz, ne çok iyi ne çok kötü bence.

bridgstone re050'si olan arkadaşımız s001 aldı yenilerken, s001 daha yumuşak mesela re050'den.

Michelin Primacy en yumuşaklardan biridir normalde ama rft nasıldır bilmiyorum.
    Yumuşak olunca da özellikle sıcak memlekette çabuk bitmekte.

Benimde şuan üstünde re050 var, tekrar bridgstone almaya elim gitmiyor..
    Pirelli p7 ile michelin arasinda kararsiz kaldim, konuştuğum latikciler butun run flat ler zaten çok sert, michelin e fazla para vermeye deymez dediler..
    4 tanesinde 280 TL fark ediyor, çok da buyuk rakam değil, ama aralarinda fark yoksa,P7 almak mantıkli değil mi ? bilsem ki michelin de konfor da ciddi artış olucak, hiç düşünmeyip michelin alıcam..

• quote:

Orijinalden alıntı: matt3627

Benimde şuan üstünde re050 var, tekrar bridgstone almaya elim gitmiyor..
    Pirelli p7 ile michelin arasinda kararsiz kaldim, konuştuğum latikciler butun run flat ler zaten çok sert, michelin e fazla para vermeye deymez dediler..
    4 tanesinde 280 TL fark ediyor, çok da buyuk rakam değil, ama aralarinda fark yoksa,P7 almak mantıkli değil mi ? bilsem ki michelin de konfor da ciddi artış olucak, hiç düşünmeyip michelin alıcam..

RE050 gerçekten biraz takoz

Hiç michelin rft kullanmadığım için yorum yapamıyorum maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RUN FLAT LASTİK PİŞMANLIĞI :(
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.