Şimdi Ara

Rün diziyorum yardımcı olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tank rün sayfası diziyorum şimdilik böyle yaptım 4 tane daha can damgası alacağım saldırı gücünün yerine sizce olur mu bu tank herolar için dizdim sejuani malphite alistar vb doğru mudur yardımcı olursanız sevinirim.

• fiziksel hasar gereksiz olmuş onun yerine 9 tane can alman daha mantıklı olur
  • probuilds var oradan bak
  • Walter White kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tank runeleri dizmek istiyorum diyorsan yapman gereken çok ufak değişikler söz konusu, bunlardan bahsetmem gerekirse Damga kısmındaki hiçbir saldırı gücü rününü değiştirmemeni tavsiye ediyorum bu durum büyük turnuvalarda yukarı koridorda oynayan ve tank seçimi yapan bir çok profesyonel oyuncu için geçerli bir durum çünkü senin yukarı koridorda olası bir tank seçimi yaptığında minion kesmeni zorlaştırır oraya can veya başka bir şey koymak çünkü bir çok tank karakterin yetenek seti bütün minionları anında temizlemeye yetmiyor olası bir kule altına çekilme durumunda saldırı gücün yeterli olmadığı için çok minion kaybedersin ve bu bence can sıkıcı bir olay. Değişikliklerden bahsetmem gerekirse bu sezon oyunlar çok fazla uzuyor tabi erken safhada da kaybedebilirsin veya kazanabilirsin ama ben en azından gördüğüm kadarıyla konuşuyorum 10 oyun attıysam bunların 8 tanesi 30+ dakikalarda bitiyor ve bu da aslında oyunun ilerleyen vakitleri için rune dizmek isteyen kişilerin biraz işine geliyor değişiklik olarak sarılara yani mühürlere Gelişmiş Can Artışı Mührü takabilirsin her biri 18. seviyeye geldiğinde +24 can veriyor ve bu sana oyun sonunda fazladan 216 can veriyor demek oluyor bu da nereden baksan üstünde fazladan 1.5 Yakut Kristal var anlamına gelir yani ortalama 600 altınlık eşyayı rünlerinden almış olursun bu güzel bir avantaj aynı şekilde nişanlar içinde aynı durum geçerli Gelişmiş Büyü Direncinde Artış Nişanı 18. seviyede +3 büyü direnci veriyor yani 18. seviyeye geldiğin zaman üstünde fazladan +27 büyü direncin olacak ve bunu yine üstünde fazladan 450 altınlık Büyü Savar Pelerin varmış gibi düşünebilirsin oyunun ilerleyen aşamalarında baya işine yarayacak cinsten şimdi gelelim kimlere bunları tercih etmen gerektiğine eğer bu rünlerle oynamayı planlıyorsan yukarı koridorda ağır tank diye tabir edeceğimiz şampiyonlar seçip oyunu uzatmaya oynayacak şampiyonlar almalısın atıyorum Malphite,Nautilus,Shen,Nasus(Nasus durumu belki karşında tank varsa bunlarla gir seni oyunun erken aşamalarında etkisiz hale getirebilecek Riven,Jax gibi agresif şampiyonlar varsa oyunun erken aşaması zayıf olan Nasus'u iyice oyundan düşürürsün ona göre planını iyi yapman gerekiyor.) bu tarz şampiyonlara tercih edebilirsin Alistar,Braum gibi tank destekler oynamak istiyorsan bunları tercih etmeni pek önermem bunlardan daha ziyade aşağı koridor biraz oyunun erken aşaması üzerine kurulu oluyor seçmiş olduğun Alistar olsun Braum olsun bunlara normal seviye başına olmayan Gelişmiş Zırh mührü(+1 Zırh) ve normal Gelişmiş Büyü Direnci Nişanı(+1,34 Büyü Direnci) ile girersen daha fazla yararlı olursun diye düşünüyorum hatta Alistar seçimi için mevcut 3 tane büyü direnci nişanını çıkartarak onun yerine Gelişmiş Mana Yenilenmesi Nişanı(+0,33 mana yenilenmesi / 5 sn.) takabilirsin ve koridorda daha fazla kombo ve daha fazla heal atmana yardımcı olur Cevherler kısmına gelirsek aynı şekilde şampiyonlara saldırı hızı girmek daha avantajlı oluyor örneğin yine yukarı koridordan bahsetmek gerekirse Shen'e 2 tane Gelişmiş Saldırı Hızı Cevheri 1 tane normal 2,25 Saldırı Gücü veren Gelişmiş Saldırı Gücü Cevheri takarsan senin koridor aşamasında kule altı ittirmelerine karşı olan saldırı hızı ve saldırı gücü ihtiyacını bir hayli karşılayacağını düşünüyorum şimdilik aklıma gelenler bu kadar bir şey sormak istersen bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khet -- 24 Mart 2016; 8:18:45 >

• Tank rünlerde şampiyonlara göre değişiklik gösteriyor. Sejuaninin rünü farklı, Alistar-Braumun rünü farklı mesela. Malphite için ad-as giriyorlar. Tek tip tank rünü yok anlayacağın.
  • Khet kullanıcısına yanıt
    Ben de tam tersine flat rünlerin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    Şimdi bu rünleri seviye başı alırsan oyun başlangıcında çok zayıf kalıyorsun. Ve asıl sorun da oyun başı zaten. Çünkü sen tank kastığın için oyun sonunda hayvani bir tanklığın oluyor. Fazladan gelen biraz can ve zırh oyun sonunda o kadar etkili değil. Ancak oyun başında bu senin koridoru kaybetmene neden olabilir.
    Ben seviye başı tank rünlerini bazı durumlarda tank olmayan şampiyonlara alıyorum. Çünkü bunlara tank itemi çıkmayacağından oyun sonu çok zayıf kalabiliyor. Oyun başı da hasarı sayesinde koridorda kalabiliyor. Yoksa bir tanka böyle rünlerle başlarsan hem hasarı yok hem tanklığı. Kule altında boş boş duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Probuilds den şampiyonun adını yazarak daha rahat görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yüksek elolu birilerinin profiline gir bak nasıl yapmış diye böyle böyle 10 kadar oyuncuya bak onlara göre yap geç hocam ben öyle yaptım özel olarak sevdigin hero varsa probuilds den bakıp onuda öyle yaparsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.