Şimdi Ara

rum ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

ben her gittiğim yere genelde böyle yerler olursa antep sarma alır götürürüm

ucuza kaçma kilosu 33tl genelde ve şunu söyleyim, ilk gittiğin pastanedende alma gez biraz, gözüne güzel gözükeni al. Bazen yok hacıbaba yok su marka diyip getiriyorlar yüzüne bakman tatlının, en güzel tatli gidip gördüğün içine sinen ve az bişey tattırırlar, taze gelen baklavadır.

Ankarada isen oskar pastanelerini öneririm git bak 23:00 sularında taze oluyor
    tatlı seven biriyse veya aile kalabalıksa 1kilodan fazla al en fazla 1,5kilo alsan yeter. 1,5 kilo alıcaksan yarım kilosunu başka tatlıdan yaptır. özel antep fıstıklı spesiellerden filan. babam ben kardeşim 2kilo getir doymuyoruz bizim gibi aile değildir inş

bak canım tatlı çekti şimdi, ahh ahh çikolata almayıp parasını biriktirip haftada bir 1kilo bundan yiyiyorum

Senin dediğin gibi yapmak en iyisi galiba. Para sorun değil zaten. Gideyim de en güzellerinden antep baklava alayım. Ama ben pazar günü gidicem yola şimdi alsam nası olur ki? Hatta bugün almak zorundayım çünkü cuma-c.tesi hiç boş vaktim yok. Pazar da gidiyorum zaten sabahtan. Şimdi alsam tatlıyı 2 gün bişey olur mu ki?

Bayatlar, gittigin yerden al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şebeke.

Pazar sabahı yola çıkıcam. Beni evlerine davet ettiler, orda iki gün kalıcam. Şimdi oraya eli boş gidilmez di mi? Ne alayım sizce arkadaşlar? Yaşım 22, kız arakadaşım 20 anası babası 45-50 yaşlarındalar galiba. Ona göre bişeyler uydurmam gerek. Herkese birer hediye mi alsam yoksa çukulata-çiçek-tatlı fln mi götürsem sadece? Çok kararsız kaldım yardım edin lan

Çukulata ve püskevit al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 5 Temmuz 2012; 21:33:45 >
  • quote:

Pazar sabahı yola çıkıcam. Beni evlerine davet ettiler, orda iki gün kalıcam. Şimdi oraya eli boş gidilmez di mi? Ne alayım sizce arkadaşlar? Yaşım 22, kız arakadaşım 20 anası babası 45-50 yaşlarındalar galiba. Ona göre bişeyler uydurmam gerek. Herkese birer hediye mi alsam yoksa çukulata-çiçek-tatlı fln mi götürsem sadece? Çok kararsız kaldım yardım edin lan

ben de evin ailesinin kızına gidiyorum

Fenerbahçeli Olmanın Gururu Bizlere Yeter!
  • herkese hediye almana gerek yok.
    bir çiçek ve tatlı alsan yeterli olur.
  • Kıza sor bakayım evde gazlı bez,baticon falan var mı he birde hangi odası temiz küvet var mı buz var mı böbreği ona göre aldırırsınŞaka bir yana baklava götür birde büyük bir çiçek akşamları jest olsun diye dondurma ısmarlarsın

İmrenmedim değil he sana.Hayırlı olsun şimdiden :)

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.