Şimdi Ara

Rulk vs Hulk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu HULK garibim bir rahat bırakılmıyor. Habire yeni yeni karakterler çıkartılıyor. Şimdide Rulk. Özelliği neymiş sinirlendikçe güçlenmiyor etrafından alev çıkartıyor. Birde enerji emebilme özelliği var. Ama HULK sinirlendikçe güçleniyor. Yani yenebilir bence. Ancak şöyle bir şey var. Rulk enerji emebiliyor. Yani gama radyasyonunu emebilir. Tabi gerçek bir dövüşte yapmaz herhalde. Silver Surfer'ıda böyle öldürmüştü. Sizce hangisi

• HULK hertürlü alır gibime geliyor
  • Rulk yani Red Hulk.

Hulun düşmanlarından General Ross dur aslında. Avengers EMH dede vardır. Hulkun, Dna sını çalarak Red Hulka dönüşmüştür.

Bu bir çok çr yede konu olmuştur hatta çizgi filme ve sonuç Red Hulk olmuştur.

Red Hulk daha güçlüdür kısacası. Hatta HUlkun olduğu bir savaştı herkesi yere sermiştir. Nette bir çrden resmi vardı bulursam editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 16 Şubat 2013; 15:39:46 >
  • 2008 de çıktı bu karakter yeni değil.. Henüz okumadım bilmiyorum ama Red Hulk ilk çizgi romanında tüm avengers'ı yenmişti galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 16 Şubat 2013; 17:23:18 >
  • başka bir çrde de hulk rulk'u yenmişti. Değişebiliyor arada. Ama hulk güçlenebiliyor. Rulk yanıyor. Bence hulk. Arada roller değişebiliyor. Hulk Thoru Sonra Thor Hulku dövüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

başka bir çrde de hulk rulk'u yenmişti. Değişebiliyor arada. Ama hulk güçlenebiliyor. Rulk yanıyor. Bence hulk. Arada roller değişebiliyor. Hulk Thoru Sonra Thor Hulku dövüyor

avengers tek başına yeniyo rulk(hulkun dahil olduğu)

ayrıca hultaki bütün özellikler rulkta da var
  • Ne sacma sey kafalarina gore karakter cikariyorlar hulkun cakmasi ile hulk yerine hulk ile atiyorum ciger adam dusman olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rulk filmde hafif lizarda benziyodu.
  • Hulk alır.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.