Şimdi Ara

Rules Of Nations 2 Taktikleri (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
6
Favori
35.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skidrow reyize bu konuda güveniyoruz
  • bakalım muazzam fikir kötü uygulama geleneği sürecek mi bence yeni oyun yapmak yerine eskisindeki hataları düzeltseler yeterli.
  • Hadi gelsin artık

Edit: Bu arada konuyu açan arkadaşın nick'i kalın ve renkliydi, o gitmiş konuda gerilere gitmiş tutmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLameS.7 -- 24 Ocak 2013; 21:30:34 >
  • Flame oyununu bekliyoruzda sesimiz çıkmıyor.
  • Yorumları okudum oyunu merak ediyorum hazır üniversitede 1 ay tatil olmuşken başlayayım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu bi gelişme beyler? şu israele bu oyunda bir dalamadım gitti...
  • Yakında traileri yayınlarlar.
  • ben de merak içindeyim bu oyunun bir alternatifi yok bir de düzgün yapsalar.
  • Hala çıkmadı ya. Hayatımda bir oyun için bukadar beklediğimi hatırlamıyorum.
  • ne zaman çıkacak yaw bilgisi olan varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberkk

Hala çıkmadı ya. Hayatımda bir oyun için bukadar beklediğimi hatırlamıyorum.

+1
    15 Şubatı bekleyin....
  • tam oyuna başlayacakken yenisinin çıkacağını duydum.bekleyeyim dedim.neredeyse tatil bitti.15 şubatta çıksa bari de biraz oynasak
  • Bence 15 Şubatı da geçer bu çıkış meselesi. Mareze düşmeside 1 ay' ı alsa; vizeler başlayınca ancak oynayabiliriz.
  • Oyunun çıkış tarihi 26 Şubat - 5 Mart tarihine kadar ertelenmiş. Bi önceki mesajımda zaten söylemiştim böyle bişey olacağını :)
  • Hay Boğa Kakası.:(
  • 5 marttan kaç nisana ertelenecek
  • Aynen belliydi.Daha oyunun videosu yoktu.Sözde yakında koyacaklarmış :D
    Canfenr sen paradoxfan da üye misin>?
  • 25. saniyede Allahu Ekber sesi duyuluyor. Oyun daha ayrıntılı olmuş. İngilizce çok iyi olmadığı için oyunu çözmem yine çok zaman alacak :D
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.