Şimdi Ara

Ruhsat kayıp aldık belayı >>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar insignia aracımızın ruhsatı kayıp 2 gündür aran taran evi alt üst ettim arabada da yok.

Ailenin bayan üyeleri ruhsatı arabada bırakmadıkları için sürekli ordan oraya gidiyordu en sonunda sanırım kaybetmişler şimdi ne yapmamız gerek nasıl çıkarıcaz

• en basiti polise tutanak tutturcan savcılığada gidebilirsin.

şu şu tarihte şu araçıma ait ruhsatım kaybolmuştur hiç bir hakkı yoktur felan diye. heralde. galiba. bu kadar biliyorum..

GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ.
  • karakola.... orada yardımcı olurlar.

bende alıyodum hep yanımada artık arabada brakmanın sorun olmadığını duydum eskisi gibi
  • Arabada birakmanin tek sorunu araç çalinirsa yolda durdurulunca ruhsat gösterebilir çalan kisi(tabi polis sadece bakarsa yoksa sorgularsa yakalnır gene :) ) ben ruhsatı arabada bırakanlardanım kaskoya mı guveniyorum ne :) geçmiş olsun dostum bir trafik polisine sorsan yolda yönlendirir onlarda seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

Arkadaşlar insignia aracımızın ruhsatı kayıp 2 gündür aran taran evi alt üst ettim arabada da yok.

Ailenin bayan üyeleri ruhsatı arabada bırakmadıkları için sürekli ordan oraya gidiyordu en sonunda sanırım kaybetmişler şimdi ne yapmamız gerek nasıl çıkarıcaz

karakola git kardeşim anlatırlar. sonra yasal yola başvuracagında sorun cıkmaması ıcın yükümsüzdür ! ilanı vereceksin bir gazetede. ondan sonra çıkarttıracaksın sıkıntı yapma kendıne ruhsat demek tapu demek degıl sonucta
  • Geçmiş olsun.
  • Gecmis olsun, umarim bulursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telaşlanmayınız.
    Karakola falan da gerek yok. İlan falan da vermeyeceksiniz.www.trafik.gov.tr de sorunuza ayrıntılı bilgi var. Aşağıya çıkarttım.
    Bazı tescil kuruluşları bunlara ilave olarak noterden "kaybolan ruhsatı bulursam kullanmayacağım" diye bir taahhütname isteyebiliyorlar.
    Kolay gelsin...

TESCİL BELGESİ VE TRAFİK BELGESİ İLE PLAKA ZAYİİ
    1. Bir adet Araç Trafik Tescil ve Müracaat İşlem Formu (Ek-1)
    2. Dilekçe
    3. Motorlu araç trafik belgesinin yeniden düzenlenmesinin talebi halinde,muayene geçerlilik süresinin sona ermemiş olduğunun anlaşılması durumunda yeniden muayeneye sevk edilmeksizin yenilenir.
    4. Zayi edilen belge ve plakaların yenisinin çıkartılabilmesi için, aracın kayıtlı olduğu tescil kuruluşuna müracat edilebileceği gibi, herhangi bir tescil kuruluşuna da müracaat edilebilir.

• En iyisi Arabanın Gizli bi yerine ruhsatı saklamak.Ben öyle yapıyorum.Benim arabada Gizli çekmece var Oraya bırakıyorum o kadar :D

En son Radara Yakalandıgımda çıkarmıştım. 105 tl ödedim havaya...1 depo lpg gitti
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.