Şimdi Ara

Ruhi Çenet videoları (ssli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
4
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir yerlerde aç kalıyordu filan bir aralar. En son 1 ay önce baktım gerçi. Yaş kitlesine saçma videolar çekmese iyi kanal aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • videolar fake
  • Vay emek hırsızı. kendisini eskiden çok severdim bayağdır izlemiyorum. Yollayayım da herkes görsün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oho kaç yıl önce yazdık bunu takan olmadı :D

• ben olsam bende aynısını yaparım. adamın derdi insanları memnun etmekse bunu bilmeden önce memnundunuz. kazancını burdan sağlıyor. ben ingilizce izlemektense bu adamın videolarını izlerim. sanki bütün amacı özgün içerik yapmakmış gibi zorundaymış gibi.

• Emek hırsızı.
    Gönderiyi öne çıkartayım da herkes görsün.

Düzenleme: iki videoya baktım aynı videoyu yapmış resmen aynı resimler falan oha be. Bide hala Türkçeye çevirdiği için savunanlar var aynı videonun altına alt yazı ekleyebilirdi madem Türklerde izleyecekse. Bunun gibi bir sürü video var internette o zaman bende görüntüler vs. her şeyi çalayım milyonlar izlensin yolumuzu buluruz ehehe. Çaldığı videoların sahipleriyle iletişime geçebilecek varsa geçsin anlatsın olayı adam o görüntüleri videoları hazırlamak için kaç saatini harcamıştır buda direk her şeyiyle alıp video yapıyor milyonlar izleniyor ohhh temiz para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-25FF972DA -- 27 Ağustos 2017; 6:56:33 >

• Vsauce ile anlaşmalı zaten Ruhi Çenet.
  • Eğer videolarının altında çalıntı, pardon alıntı olduğu yazmıyor ise dediklerinizde haklısınız ama yazıyorsa, haksızsınız. Yazdığı halde hala hırsız diyen varsa o tamamen kıskançlıktan kuduruyordur

• Tamam da zaten bu adam vsauce ile anlaşmalı . Hatta vsauce bunun reklamını bile yapmıştı . Arkadaşlar diye biliyorum ... Bilip bilmeden sallamayın bazısıni direk kopyaliyor gibi gözüküyor ama içerik olarak kendi yorumunu katıyor birde bütün videoları çalıntı değil . Tabi haklısınız genede özgün olmayıp 2.5 milyon abone de abartı , gerçi hiçbir youtube kanalı özgün olamıyor günümüzde .

• Bırakın bu kanalı takip etmeyi , Youtube bile kullanmak başlı başına saçmalık. Devasa internet dünyasında keşfedilmeyi bekleyen milyarlarca bilgi varken , saçma komplo teroileri yazan abuk bir sitenin yazılarını derleyip video yapan 2-3 serserinin yayınlarını takip etmekle kendilerini kültürlü sanmaya devam etsinler. İnternet, Denizdeki ufak ekmek kırıntıları gibidir. Araştırma kabiliyetine sahip , nereye nasıl bakacağını bilen biri halihazırda zaten burada gezmez. Bu tarz paylaşım yapmayı bırakın artık. Uyanan uyanır. Uyanmak istemeyene iyi uykular. Bu kadar basittir aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64CA9DA0E -- 27 Ağustos 2017; 17:13:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.