Şimdi Ara

ruh gibi dolaşıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
6
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

quote:

Orijinalden alıntı: KhanShinnok

quote:

Orijinalden alıntı: alik01

quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

ruh gibi dolaşıyorum

Filmin adı ne

bunu alın dışarı

Buldum filmi tamam
  • Sen başkalarının istediğini değil kendi istediğini yap. Hayatını o istediğin şeye ada. Sanat olabilir bilim olabilir.
    Ölü ozalar derneğindende sana 2-3 tane güzel cümle yazıyım. Sana yararı olabilir.

Ormanda yol ikiye ayrılıyordu.Ben az kullanılanı seçtim.Bu hayatımdaki tüm farkı yarattı.

Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp gösterin, ben de size mutlu bir insan göstereyim.

Bence en güzelide bu.

Millet, kendi sesinizi bulmak için çabalamalısınız. Çünkü ne kadar uzun beklerseniz, bulmanız o kadar zor olur. Thereau demiştir ki, "Çoğu insan hayatını büyük bir çaresizlik içerisinde geçirir." Siz böyle olmayın! Bırakın bunu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

bitane sevgilin olsun onu mutlu et. onun icin yasa kendin icin yasama

açıkçası asosyali teliyim, ne bir arkadaşım var ne bir çevrem.

zaten sosyal becerilerim çok zayıf. sohbet ederken tıkanır kalırım konuşacak konu bulamam vb. dediğin şey çok zor benim için, bir kızı mutlu eteyi beceremem, nasıl yapacağımı bilemem. ki öyle bile olsam çevrem yok böyle bir kız bulmam ihtimal dışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhanShinnok

Sen başkalarının istediğini değil kendi istediğini yap. Hayatını o istediğin şeye ada. Sanat olabilir bilim olabilir.
    Ölü ozalar derneğindende sana 2-3 tane güzel cümle yazıyım. Sana yararı olabilir.

Ormanda yol ikiye ayrılıyordu.Ben az kullanılanı seçtim.Bu hayatımdaki tüm farkı yarattı.

Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp gösterin, ben de size mutlu bir insan göstereyim.

Bence en güzelide bu.

Millet, kendi sesinizi bulmak için çabalamalısınız. Çünkü ne kadar uzun beklerseniz, bulmanız o kadar zor olur. Thereau demiştir ki, "Çoğu insan hayatını büyük bir çaresizlik içerisinde geçirir." Siz böyle olmayın! Bırakın bunu!

ölü ozanlar derneğinin kitabını okumuştum. ancak yukarıda fight club'la ilgili yazdıklarım onun için de geçerli, bu cümleler motive ediyor ama somut olarak ne yapacağını bilemiyor insan. içindeki sesi bulmak o kadar da kolay değil, ya da bana zor geliyor.
  • quote:

nick-mesaj uyumsuzluğu
  • Aynen. Bir ara okurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyut insan

quote:

zaten sosyal becerilerim çok zayıf. sohbet ederken tıkanır kalırım konuşacak konu bulamam vb. dediğin şey çok zor benim için, bir kızı mutlu eteyi beceremem, nasıl yapacağımı bilemem. ki öyle bile olsam çevrem yok böyle bir kız bulmam ihtimal dışı.

Hocam belki kızacaksınız ne alakası var diyeceksiniz ama tamamen asosyallikle alakalı birşey çünkü benimde geçmişimde böyle bir sorunum vardı sonra sosyalleşmeye başladım şimdi yaşıyorum ve gerisi fazla umrumda değil.

Kızı mutlu etmeyi sevgili ola ola öğreneceksin başta odunsun falan derler her seferinde tecrübe sahibi olursun tabi sınırı aşıp yalaka olursunda kötü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eng304 -- 7 Ağustos 2012; 20:06:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eng304

quote:

Orijinalden alıntı: soyut insan

quote:

Hocam belki kızacaksınız ne alakası var diyeceksiniz ama tamamen asosyallikle alakalı birşey çünkü benimde geçmişimde böyle bir sorunum vardı sonra sosyalleşmeye başladım şimdi yaşıyorum ve gerisi fazla umrumda değil.

Kızı mutlu etmeyi sevgili ola ola öğreneceksin başta odunsun falan derler her seferinde tecrübe sahibi olursun tabi sınırı aşıp yalaka olursunda kötü olur.

evet sorunun temeli asosyalilkte bunun farkındayım.

ailem de asosyal bu yüzden görüştüğümüz kimse yok, akraba filan da yok, mahallede de çevrem yok, yani alışık değilim ben öyle sosyal ortamlara. tek umudum üniversite, bilmiyorum nasıl olacak artık, 18 yaşında olup da iki kelime sohbet edemeyen biri olmak ağırına gidiyor insanın. halbuki burada düzgün yazabiliyorum ama konuşurken olmuyor işte alışkın değilim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.