Şimdi Ara

Ruh Bekçisi Udyr almaya değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Udyr şuan çöp falan diye düşünmeyin sadece kostüm olarak düşünün 3250 rp ye değer mi ?Benim hoşuma gidiyor kostüm Udyr de oynamayı seviyorum 1820 rp olsa gözü kapalı alırdım da 3250 olunca götüm yemiyor :D

• Değer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değmez, kutu aç daha iyi

• Değer

Bende hayvanım da güzel alternatif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLLKRASSHER

Değer

Ne yönden değer 1820 lik skin lerde özel replik,dönüş ve yetenek animasyonlarına sahip bu skin de ?
  • Allahını seversen o kadar para verilirmi hero çöp skin olsa ne olcak. Sadece kovaliyor başka bir becerisi yok moruq

• Ne yönden değer 1820 lik skin lerinde özel replikleri,dönüşleri ve yetenek animasyonları var sadece profilde gözükmesi ve 4 farklı renk değiştirmesi için 1430 rp fazla vermeye değer mi bilemedim ben de hayvanım güzel de erkeksi skinleri daha çok seviyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivir ne durumda?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: strange01

Ne yönden değer 1820 lik skin lerinde özel replikleri,dönüşleri ve yetenek animasyonları var sadece profilde gözükmesi ve 4 farklı renk değiştirmesi için 1430 rp fazla vermeye değer mi bilemedim ben de hayvanım güzel de erkeksi skinleri daha çok seviyorum

Udyr mainsen değer skinsiz Udyr oynamak işkence o geleneksel Udyr felanda çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

quote:

Orijinalden alıntı: strange01

Ne yönden değer 1820 lik skin lerinde özel replikleri,dönüşleri ve yetenek animasyonları var sadece profilde gözükmesi ve 4 farklı renk değiştirmesi için 1430 rp fazla vermeye değer mi bilemedim ben de hayvanım güzel de erkeksi skinleri daha çok seviyorum

Udyr mainsen değer skinsiz Udyr oynamak işkence o geleneksel Udyr felanda çöp

İlkel Udyr güzel ya ben beğeniyorum o skini ilk hesabımda vardı karakuşak ve normal hali leş orası doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion007

Allahını seversen o kadar para verilirmi hero çöp skin olsa ne olcak. Sadece kovaliyor başka bir becerisi yok moruq

Hero dan bağımsız kostümü sordum ayrıca o kadar da çöp değil ama çok daha iyi ormancılar olduğu doğru
  • Oyunun en güzel kostümlerinden kesinlikle. Ama fazla pahalı. Çıkış dönemindeki çizgi roman havasındaki hikayesi çok güzeldi ayrıca.

• Bana da kutudan çıkmıştı 6 aydır ganimetler kutusunda bekliyor. Udyr hiç oynamam, açmaya değmez diye düşünüyorum ama silmeye de kıyamıyorum :)
  • Erkeksi skinleri daha çok seviyorum ne ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Erkeksi skinleri daha çok seviyorum ne ya.

Peluşlu,çiçekli,böcekli,robotlu ve yıldızlı kostümleri sevmiyorum demek
  • strange01 kullanıcısına yanıt
    Strange

• strange01 kullanıcısına yanıt
    Skin güzel ama o kadar para verilir mi? Bende skin aliyorum kısacası skinin 1820 değerinde olsuğunu düşünüyorum.

• Bir hikaye var. bir adam bardaki bir kadına benimle beraber olur musun diyor. Kadın reddediyor. Adam 1 milyon dolar versem diyince kadın kabul ediyor. Adam peki 1 dolar versem diyince kadın baştakinden daha sert karşı çıkıyor. Adam da madem para karşılığında olaya sıcak bakıyorsun sadece pazarlık yapıyorum bunda ne var? Diyor. Benim aklıma bu geldi. Eğer skine para vermeye razıysan ve hoşuna gittiyse parasının önemli olmasi çelişiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.