Şimdi Ara

ruble değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bisikletim var bisan atlas 18 vites 6 lı rublesi bozulmuş pedal çevirirken sıkıntı yok ama boşa alıp gidemiyorum zincirde yığılma oluyor araştırdığım kadarıyla arka dişli yani ruble değişecek.
    evet ruble değişimi yapacağım ancak konu hakkında çok bilgim yok.
    ruble alırken hangisini almalıyım yine altılı alacağım ama anlamadığım bazı terimler var.
    bu rublelerdeki index, non-index nedir bulamadım ne olduğunu bir türlü.
    mesela 6 LI RUBLE NO-INDEX SAIGUAN isimli ürünü taksam sorun yaşar mıyım bu bisiklette aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-candan -- 10 Temmuz 2017; 15:19:33 >

• Eski bir bisiklet ise yeni rubleler uymaz. Yeni rubleler daha portatif ve cogu gobekle uyumlu. Eski tip rublelerin yatak genisligi biraz daha fazla. Dolayisi ile gobege uymayabilir. Cikma parca satan yerlerde belki bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğrafını atarsanız daha iyi olur, sizdeki vidalıdır , yeniler kaset rubledir. (Center-lock vidası ile monte edilir, freewheel göbek üzerindedir.)

Index , non index konusu daha çok vites kolu ve ön arka değiştiriciyi ilgilendiriyor aslında.

Eski tip, kablo gerginliğini bir kol ile bağımsız değiştirdiğiniz sistemler non indextir. Çektiğiniz kadar gerilir , bıraktığınız kadar boşalır. Index sistemlerde vites kolundaki bir çıtın kabloyu çekeceği mesafe önceden belirlenmiştir. Burada s-ram ve shimano rasyoları farklıdır örneğin. ayar H-L ve tansiyon vidasından yapılır. Eski tiplerde ne kadar çekeceğiniz/bırakacağınız size bağlıdır.

Dişli konusuna gelirsek index , non-index ne kadar fark yaratır ya da yaratır mı emin değilim, ama siz yine de yeni tip (index) bir vites sistemi kullanıyorsanız index tercih edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik değişimi ve sibop
    6 yıl önce açıldı
    Kasko ile jant değişimi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.