Şimdi Ara

Rubenis RB-AC 12 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yukarıda vurguladığım gibi ben sadece sahib olduğum modeller için konuştum ! Arçelik'in herşeyde o kadar iyi bir marka olmadığını da ifade ettim. Şimdiki modellerine ise kullanmadığımdan iyidir ya da kötüdür diyemem. Ancak Koç Holdiging'in de kalite ve müşteri memnuniyetini o kadar düşünmediği de kamuoyunda yaygın bir kanaattir.
  • YALNIZ Gurcan1 adlı vatandaş benim kaliteli Daikin dediği model için Vestel'i kötülememe kızmıştı. Tamamen yanlış ve çelişkili idi.

Neyse... Havalar sıcak ne de olsa... Klimacıların da beynine vurabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 13 Ağustos 2006; 22:07:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

YALNIZ Gurcan1 adlı vatandaş benim kaliteli Daikin dediği model için Vestel'i kötülememe kızmıştı. Tamamen yanlış ve çelişkili idi.

Neyse... Havalar sıcak ne de olsa... Klimacıların da beynine vurabilir

ya senin okumana vestelde kötü arçelikte yukarıları iyice oku
  • yaw arkadaşlar neden kapıştınız böyle anlamadım sıcaktan heralde. Geçin klimanın önüne 10dk takılın sakinleşin ya. aaaa.

servis gaz bastı ama eksik değilmiş. hiç soğutmama yapmıyor alet. aslında ben sadece bilgilenmek adına sormuştum. klima bizim işimizi görüyor. ucuz olmasının da etkisi varmış biraz daha az soğutmasında tabii ki. ama bütçem buna yetti. ileride inşallah daha iyisini alırım. bu tür şeyler için tartışmaya değmez ki. Artık insanların birbirine sabrı kalmadı hiç. boşverin ya.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

yaw arkadaşlar neden kapıştınız böyle anlamadım sıcaktan heralde. Geçin klimanın önüne 10dk takılın sakinleşin ya. aaaa.

servis gaz bastı ama eksik değilmiş. hiç soğutmama yapmıyor alet. aslında ben sadece bilgilenmek adına sormuştum. klima bizim işimizi görüyor. ucuz olmasının da etkisi varmış biraz daha az soğutmasında tabii ki. ama bütçem buna yetti. ileride inşallah daha iyisini alırım. bu tür şeyler için tartışmaya değmez ki. Artık insanların birbirine sabrı kalmadı hiç. boşverin ya.....

arkadaşım klimanın dogru çalışıp çalışıp çalışmadıgını en basit şekilde şöyle anlarsın bunu servislerde yapar (bilenler) elektronik bir termometre al içeriye üfledigi yerin çıkış sıcaklıgını ölç ortalama 9-11 derece ise normaldir kafana takma

• YAWWW KAPIŞTIĞIM FALAN YOK SALDIRAN VARDI BERTARAF ETTİ MODERATÖR !

Ben gayet sakin ve eğlenceli bir üslupla yaklaştım konuya şu gürcan1 adlı vatandaş nedense çılgınca davrandı. Neyse öfkeyle kalktı zararla oturdu. İnsanlar bir şey bildiğini sanınca kibirli ve nezaketsiz olabiliyor.

Ayrıca ben size yukarıda bakarsanız "Güle güle kullan, hayırlı olsun" dedim. Sadece iyi klimanın tarifini yapmaya çalıştım. Sen de abartma canım kapışıyorsunuz diyerek...
  • BU NE BİÇİM İŞ YAAA... KULLANIĞIM VESTEL'İN KÖTÜ OLDUĞUNU 20 SENELİK ARÇELİK MAKİNANIN ÇOK DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİM. ADAM DA O ARÇELİK MODELİNİN GAYET KALİTELİ OLDUĞU SÖYLEDİ VE KABUL ETTİ BEN DE VESTEL'İN KÖTÜ OLDUĞUNU ŞİMDİKİ ARÇELİK MODELLERİ HAKKINDA KULLANMADIĞIMDAN İYİ YA DA KÖTÜ DİYEMEYECEĞİMİ İFADE ETTİM.

BEKLENMEDİK BİR ŞEKİLDE KENDİNİZE KÜFÜR EDİLMİŞ GİBİ PÜR HİDDET SALDIRIYORSUNUZ HEM DE DEDİĞİMİ ANLAMADAN VE BİLGİÇLİK TASLAYARAK MATAH BİR ŞEY İMİŞ GİBİ ... AMACINIZ KAVGA EDEREK BUNDAN SADİSTÇE BİR ZEVK ALMAK MI ?

HAKARETTEN ATILIYORSUNUZ SONRA AYNI GÜN FORUMA BAŞKA İSİMLE KAYDOLUP DOĞRU BURAYA GELİP KALDIĞINIZ YERDEN DEVAM EDİYORSUNUZ. AKIL SAĞLIĞINIZ YERİNDE DEĞİLSE DOKTORA GİDİNİZ !

KİMİN AKILLI KİMİN AKILSIZ OLDUĞUNU İNSANLAR GÖRÜYOR BURADA... KENDİZİ ZORLAMAYIN DAHA FAZLA...

HAYRET Kİ HAYRET.....

• tamam kardeş sıkma canını. ben sadece benim açtığım bir konuda insanlar kavgaya tutuşsun istemedim o kadar. tamamen bilgilenme amaçlı açtım konuyu. cevapların için teşekkür ederim.
  • Estağfirullah rica ederim.

Yalnız konuyu yine öyle birisi gelip alevlendirmesin diye kilitlemeni rica ediyorum. Tartışma anlamsızlaştı.
    Saygılar...
  • quote:

Estağfirullah rica ederim.

Yalnız konuyu yine öyle birisi gelip alevlendirmesin diye kilitlemeni rica ediyorum. Tartışma anlamsızlaştı.
    Saygılar...

anlamsızlaştıran sensin daha ne kullandıgını bilmiyorsun üzerinde abdullahta yazsa sendeki o klima daıkın ,sony nin üzerindede sony yazıyor ama sanmsung panel kullanıyor uyan ey insan
  • Şu herif yine başlamış

Daikin'dir vs. ben bir şey olunca daikin firmasını değil Arçelik servisini bilirim. Teknolojiyi herkes biryerlerden alıyor neticede. Üzerindeki markası resmen Arçeliktir. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ve ilgili mevzuat nezdinde de Arçelik'tir. Daikin patenti ile üretilmiş olması ayrı konudur.

Bu arada bir kaç sene evvel sürpriz şekilde Arçelik 1987 model klimayı hatırladı ! . Telefon açıp durumunu sordular. Ücretsiz söküp bakımını yapıp, temizleyip yeniden kurdular. Arçelik'i bazı o kadar kaliteli olmadıklarını bildiğimiz ürünleri için öldürsek de hakkını yemeyelim.

KONU KAPANMIŞTIR !

• quote:

Şu herif yine başlamış

Daikin'dir vs. ben bir şey olunca daikin firmasını değil Arçelik servisini bilirim. Teknolojiyi herkes biryerlerden alıyor neticede. Üzerindeki markası resmen Arçeliktir. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ve ilgili mevzuat nezdinde de Arçelik'tir. Daikin patenti ile üretilmiş olması ayrı konudur.

Bu arada bir kaç sene evvel sürpriz şekilde Arçelik 1987 model klimayı hatırladı ! . Telefon açıp durumunu sordular. Ücretsiz söküp bakımını yapıp, temizleyip yeniden kurdular. Arçelik'i bazı o kadar kaliteli olmadıklarını bildiğimiz ürünleri için öldürsek de hakkını yemeyelim.

KONU KAPANMIŞTIR !

herif sana denir yada karı kocasına der bilmem anlatabilidm bilinçsiz insan.Benim demek istedigim anlayışsız insan, arçelik ve türkler elektronik eşya yapamaz sen kendini kandır devam et bu yolda ama kendini kazıkla halkı degil

• quote:

BU NE BİÇİM İŞ YAAA... KULLANIĞIM VESTEL'İN KÖTÜ OLDUĞUNU 20 SENELİK ARÇELİK MAKİNANIN ÇOK DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİM. ADAM DA O ARÇELİK MODELİNİN GAYET KALİTELİ OLDUĞU SÖYLEDİ VE KABUL ETTİ BEN DE VESTEL'İN KÖTÜ OLDUĞUNU ŞİMDİKİ ARÇELİK MODELLERİ HAKKINDA KULLANMADIĞIMDAN İYİ YA DA KÖTÜ DİYEMEYECEĞİMİ İFADE ETTİM.

BEKLENMEDİK BİR ŞEKİLDE KENDİNİZE KÜFÜR EDİLMİŞ GİBİ PÜR HİDDET SALDIRIYORSUNUZ HEM DE DEDİĞİMİ ANLAMADAN VE BİLGİÇLİK TASLAYARAK MATAH BİR ŞEY İMİŞ GİBİ ... AMACINIZ KAVGA EDEREK BUNDAN SADİSTÇE BİR ZEVK ALMAK MI ?

HAKARETTEN ATILIYORSUNUZ SONRA AYNI GÜN FORUMA BAŞKA İSİMLE KAYDOLUP DOĞRU BURAYA GELİP KALDIĞINIZ YERDEN DEVAM EDİYORSUNUZ. AKIL SAĞLIĞINIZ YERİNDE DEĞİLSE DOKTORA GİDİNİZ !

KİMİN AKILLI KİMİN AKILSIZ OLDUĞUNU İNSANLAR GÖRÜYOR BURADA... KENDİZİ ZORLAMAYIN DAHA FAZLA...

HAYRET Kİ HAYRET.....

BANA BAK BENİM SİNİRİMİ BOZARSAN SEN KAYBEDERSİN SENİN AKIL SAGLIGIN BOZUK BAŞKA YERLERİN GİBİ AKILSIZ OLAN SENSİN BEN ADİ MALA ADİ DERİM YERLİ MAL DİYE ADİ ÜRÜNLERE İYİMİ DİYİM SEN KENDİ KENDİNİ KAZIKLA VE OHHHHHHHHHHHHH DE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 19 Ağustos 2006; 18:24:51 >

• ŞU TERBİYESİZ'İN SEVİYESİZLİĞİNE UYGUN CEVAP VERMEK LAZIM !

TÜRKLER BİRŞEY YAPAMAZ ZİHNİYETİNE SAHİP TERBİYESİZ ADAMA TÜKÜRÜYORUZ !

İKİNCİSİ BENİM 20 SENEDİR KULLANDIĞIM KLİMA ADİ FALAN DA DEĞİL , SENİN SATTIKLARINDAN KALİTELİDİR !

HERHALDE İNSANLAR FARKINA VARMIŞ KLİMACI OLARAK PABUCUNU DAMA ATMIŞ, İŞİN-GÜCÜN OLMADIĞINDAN BURALARA GELİP FORUMA GELEN VATANDAŞLARA SALDIRIYORSUN("Dalamak" tabiri daha uygun düşecek sanırım) AYRICA FORUMDA FANATİKLERE KİMSE İTİBAR ETMEZ HABERİN OLA

quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

Şu herif yine başlamış

KONU KAPANMIŞTIR !

herif sana denir yada karı kocasına der bilmem anlatabilidm bilinçsiz insan.Benim demek istedigim anlayışsız insan, arçelik ve türkler elektronik eşya yapamaz sen kendini kandır devam et bu yolda ama kendini kazıkla halkı degil

• Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

ŞU TERBİYESİZ'İN SEVİYESİZLİĞİNE UYGUN CEVAP VERMEK LAZIM !

TÜRKLER BİRŞEY YAPAMAZ ZİHNİYETİNE SAHİP TERBİYESİZ ADAMA TÜKÜRÜYORUZ !

İKİNCİSİ BENİM 20 SENEDİR KULLANDIĞIM KLİMA ADİ FALAN DA DEĞİL , SENİN SATTIKLARINDAN KALİTELİDİR !

HERHALDE İNSANLAR FARKINA VARMIŞ KLİMACI OLARAK PABUCUNU DAMA ATMIŞ, İŞİN-GÜCÜN OLMADIĞINDAN BURALARA GELİP FORUMA GELEN VATANDAŞLARA SALDIRIYORSUN("Dalamak" tabiri daha uygun düşecek sanırım) AYRICA FORUMDA FANATİKLERE KİMSE İTİBAR ETMEZ HABERİN OLA

sen süzmesin ben o klima kaliteli diyorum senin anlayışına hayranım sen lafı nerenle anlıyorsun ayrıca türk malı elektronik hiç bir ev aleti yok varsa banada söyle bileyim zorla insanı yalana teşvik ediyorsunuz, ben ayrıca hiç bir şey satmıyorum ihtiyacımda yok denizde kum bende para sen kendine bak ben kime saldırdım ilk saldıran israilli profilo çalışanı birde sen banada kimse itibar etmesin, etmeyenleride görüyoruz yandım anam seseleri geliyor bak foruma kulakların duyuyormu senin vicdansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 19 Ağustos 2006; 19:02:38 >

• bu kadar tartışma olacağını bilsem açmazdım ya konuyu. bayağıdır girmiyordum ama yine tartışma olmuş neyse. moderatöre ulaşıp konuyu kilitlemesini rica edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.