Şimdi Ara

RTX3050 Dusuk FPS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ekran kartımı gtx 10603gb den rtx 3050 ye yükselttim testlere baktığım zaman cs go da yüksek ayarlarda 400 fps alması gerekiyor fakat ben 200 fps alıyorum

R5 2600 İşlemci

24GB ram

RTX3050 8GB EKRAN KARTI

• Yani kesin ve tam çözümü işlemci değişimi.

Bu olası değilse işlemci ve belleğe o.c yapılabilir, tabi büyük beklenti içine girmemek lazım.

Üzerine arka planda çalışan ve oyun esnasında işe yaramıycak ne uygulama varsa kapatmak, varsa antivirüs dahil.

Bunların yanında, herkese önerdiğim ve işlemciyi uygulama kullanırken bızıklayan bir ayar olan, süreölçeri devredışı bırakmak gibi, sağdan, soldan çekirdek performansı kazanmak lazım.

Oyun açılıp alta atılarak görev yöneticisnde ayrıntılar kısmında oyun bulunup, öncelik arttırmak'ta denenebilir gibi v.s.

Örnek hareket.

• CS GO işlemci ve ram performansına bakar, ekran kartı çok düşük olmadıkça etkili değil. Gtx 1650 bile alsanız yeterli. Zaten bu oyunu oynayanlar 1024x768 / 1280x960 gibi düşük çözünürlük ve düşük ayarda oynuyorlar.

RX 570 ile en düşük ayarda denemiştim, farklı haritalarda 2 el botlarla oynamıştım. Ortalama 200 fpsde kalıyor.

Sadece CS oynuyorsanız ekran kartı yerine işlemciyi güncelleseydiniz keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    İşlemci gayet yeterli r5 2600 güçsüz bir işlemci değil ki hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • coox1907 kullanıcısına yanıt

200 fpa de.gayet yeterli o zaman

• napervasız kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun su ki millet 400 alirken ben 200 alıyorum

300-400 fps istiyorsanız R5 2600 yeterli değil. İmkan varsa 5600x takıp deneyip görünüz.

Mevzu güç değil, mevzu işlemcinn tek çekirdek performansı, çünkü csgo, eski 1 oyun olduğu için işlemcilerin tek çekirdek performansına göre performans sergiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CoNaR-X kullanıcısına yanıt
    Ne yapmamız lazım brom çözüm?

Yani kesin ve tam çözümü işlemci değişimi.

Bu olası değilse işlemci ve belleğe o.c yapılabilir, tabi büyük beklenti içine girmemek lazım.

Üzerine arka planda çalışan ve oyun esnasında işe yaramıycak ne uygulama varsa kapatmak, varsa antivirüs dahil.

Bunların yanında, herkese önerdiğim ve işlemciyi uygulama kullanırken bızıklayan bir ayar olan, süreölçeri devredışı bırakmak gibi, sağdan, soldan çekirdek performansı kazanmak lazım.

RTX3050 Dusuk FPS SORUNU

Oyun açılıp alta atılarak görev yöneticisnde ayrıntılar kısmında oyun bulunup, öncelik arttırmak'ta denenebilir gibi v.s.

Örnek hareket.

RTX3050 Dusuk FPS SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNaR-X -- 27 Şubat 2022; 22:30:59 >

• merhabalar dediklerinizi uyguladım fakat sonuç hüsran :)

Bellekler'in nasıl? Mesela 24Gb. ram demişsin, bu modül'ler 3x8gb. ise, dual channel bellek olrk çalışmıyor olabilir yada 3000mhz. altında çalışan bellek'ler olabilir, değil'se dediğim gibi işlemcin stock ise biraz o.c yapmayı'da deneyebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.