msi afterburner özel fan profili ve karta u.v yapıcaksınız. yada macun ve padlerı değiştirip garantiden olucaksınız. |
RTX 3080 Suprim X ısınıyor (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1 sene böyle kullanayım duruma göre artık kartı açar kendim yaparim. Garanti iyi bir şey ama bunun için göndersem sorun yok diye geri göndereceklerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Deneyeceğim.
-
şu satış lingimde msi afterburner fan curve ayarım vede u.c ayarım var. ben -150 verdıms adece. 0.950 v da sabitledim.
kolay gelsin sonra sonucu burdan paylaşırsınız
-
yan cam kasaları bitridi ekiden devasa yan fanlı aksalar vardır. Yan fan cpu ve ekran kartına müthiş soğutma etkisi var. Ön fanların hava sirkilasyonuna çok etki yaratcığını düşünmüyorum. Ön tarafda mesh olmalı.
-
ön taraf full mesh ama bir de belki ilerde yan camın ekran kartının olduğu noktayı yatay şerit şekilde kestirip o şekilde soğutma yapmayı düşünüyorum.Bunu nerede yaptırabilirim onu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 7 Eylül 2022; 14:42:47 > -
camı ı kestirmeyi düşünüyosun ,onu uydurmak zor olur. Sağlam ustalık gerekir.
-
@redstone bu işin uzmanıdır
kulak vermenizi tavsiye ederim
-
Anladım hocam çok teşekkür ederim. Bu kartların çalışma prensipleri bu şekilde ayarlanmışlar. Bu şekilde çalışmaları gayet normal diyorsun.
-
-
Şuan Ülke dışındayım en yakın zamanda eve döneceğim ve karşılaştırma yapacağım.
-
Isınıyor deyince 90 derece sanmıştım.
-
undervoltaj sonrası 65-69 arası derecelerde çalışmaya başladı.
-
Güzel, sevindim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X