Şimdi Ara

Rtx 3070 Ekran kartı fiyatının 7000 Tlden başlaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SertyAdams

kur ile artık bu fiyatları görmek imkansız. rog serisi 11den aşağı imkansız gibi.

Arkadaşım kurla ne alakası var? 500 dolar ürün, yurt dışından alıp kargo parası + kdv verip Türkiyedekinden 2500 lira daha ucuza geliyor. Diyorsun kurla alakalı. Bu kur değil insanların dolandırıcılığı depremde suyu 5 10 liradan satanlarla bu itopyanın gamegarajdır bilmemnedir yaptıkları arasında hiç fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okean101 -- 1 Kasım 2020; 17:51:45 >

Ben 3080 den bahsettim kardeş onu bizde biliyoruz kendi çapında cevap vermek istemişsin de senden daha iyi biliyorum merak etme 

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okean101 O kullanıcısına yanıt

Burda olupta bilmeyen kaldı mı^^

kurla alakalı oldugunu sanmıyorum 2 secenek var 1. nvdia elindeki 2bin serisini eritmek icin fiyatları böyle yüksek cekdi stok fazla sokamdı piyasa 2. perakende satıcılarının yapdıgı aç köpeklik newegde asus rog 3080 850 dolar tl 7k ya geliyor tr dede 8k olması gerekiyor ama dedigim gibi perakende satıcılarının yapdıgı ac köpeklik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Adamlarda kdv %9 bizde 20+18 o şekilde hesapla. İsteyen ordan alır isteyen burdan zaten satılıyor bak piyasada kart yok.

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Adamlarda kdv %9 bizde 20+18 o şekilde hesapla. İsteyen ordan alır isteyen burdan zaten satılıyor bak piyasada kart yok.

Nasıl piyasada kart yok dünyada nerdeyse piyasada kart olan tek ülkeyiz. Hepsiburadaya bak istersen gamegaraj 7kya satıyor çok büyük indirim adı altında 3 sitede daha var partner satıcılardan.

https://www.hepsiburada.com/palit-nvidia-geforce-rtx3070-gaming-pro-oc-8gb-256bit-dx12-pci-e-4-0-gddr6-ekran-karti-p-HBV00000ZOYT2 buyrun link olaylara yabancı kalmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okean101 -- 8 Kasım 2020; 21:9:8 >

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

Pc ürünlerinde kdv dışında vergi yok.

mağaranız hangi ilde? :) önce konuyu bi tam oku takip et sonra bilmişlik yap.

forumu bilmişler basmış:) nerden biliyorsun? aç bi bak bakalım gümrük vergilerine.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt

Adam AB ülkelerinden %18, AB dışındaki ülkelerden %20 vergi alınır ifadesini %18 +%20 sanıyor  

Team cahil kardeşim ithalat vergisini satıcı senin adına ödediği için sattığı fiyata ekler. Azcık beyin olsa hesap yaparsın.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.