Şimdi Ara

RTX 2080 Msi Gaming X Trio (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
5.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynen öyle hocam. Sistemi yenilemişsin hayırlı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluelife27

    Aynen öyle hocam. Sistemi yenilemişsin hayırlı olsun
    Teşekkür ederim hacım merak ettim i5 10600k bakalım nasıl olucak parcaların yarısı gelmedi daha 1 aya tamamlarım herhalde
  • İlanı get yap taksitle alayım dedim bana parayı almadan kargo yapmam dedi.
    Kimseye güvenmiyor ama istiyorki herkes ona güvensin.
  • combo2009 kullanıcısına yanıt
    Özel mesajdada belirttim nakitiniz yoktur. İşiniz görülsün diye get açarım para elime ulaştığı an yollarım. Yüz yüze yada havale kargo şeklinde sistem bu şekilde işinize geliyorsa alırsınız. Burda sana kimse get açmak zorunda değil. İşiniz görülsün diye tamam dedim gelmiş burda beni karalıyorsunuz.
  • irfanica kullanıcısına yanıt
    İyi de hocam GeT in amacı zaten, ödeme yapar, sen ürünü yollarsın. Karşı taraf ürünü alınca onay verir. Vermezse otomatik onaylanır hesabına para geçer. Sistem iki tarafıda kollar.

    Sen resmen yollamadığın ürüne birde üstüne onay ver diyorsun. KArgo numarası vermeden GeT'i nasıl geçeceksin bir kere..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

    İyi de hocam GeT in amacı zaten, ödeme yapar, sen ürünü yollarsın. Karşı taraf ürünü alınca onay verir. Vermezse otomatik onaylanır hesabına para geçer. Sistem iki tarafıda kollar.

    Sen resmen yollamadığın ürüne birde üstüne onay ver diyorsun. KArgo numarası vermeden GeT'i nasıl geçeceksin bir kere..
    Burada alıcı yada satıcı özelinde söylemiyorum.

    Get daha çok alıcıyı koruyor, satıcııy değil.

    Alıcı ürünü eline aldığında ''aa kutudan bu çıktı, yada içi boşmuş'' dediğinde al başına belayı. Ki siz ürünün doğru düzgün gönderseniz bile bu kısmını ispat edemezsiniz.

    Get ile satış yapıcak olsam ben de arkadaş gibi önden ödeme onayı olmadan ürünü göndermezdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 6 Ekim 2020; 16:23:10 >




  • Hiç getli satış yapmadım içeriğin nasıl işlediğini bilmiyorum. Ben iyi niyet göstererek arkadaşın nakit parası yoktur kk den çekmek ister diye tamam dedim. Alacak kişi bundan sonra gelir yüzyüze alır yada havale kargo şeklinde olur. Uzatmaya gerek yok bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • donda kullanıcısına yanıt
    Sarı site izini sürüyor o zaman doğruluğunun. Parayı da direk iade etmiyor.
  • irfanica kullanıcısına yanıt
    Sadece GeT amacının dışında kullanıldığını söylemek istedim.

    Ürün sizin nasıl isterseniz satarsınız.

    Karalama yapmak değil amaç

    Bu forumda algı hep bu yönde. Forumda değil kimsenin kimseye güvenenin kalmadığı gerçeği.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

    Sarı site izini sürüyor o zaman doğruluğunun. Parayı da direk iade etmiyor.
    İlla ki sürüyor ama iş bazen çok uzuyor ve olumsuz sonuçlanabiliyor. O yüzden insanların bu satış yöntemini istememesi de normal bir durum bence.
  • Takip

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: combo2009

    İlanı get yap taksitle alayım dedim bana parayı almadan kargo yapmam dedi.
    Kimseye güvenmiyor ama istiyorki herkes ona güvensin.
    Get ile satış yöntemi alıcıyı %100 korur, satıcı ise alıcıya emanet. Kötü niyetli birisi alır bozuk ürün gönderdi bana çalışmıyor der sana bozuk ürün gönderir senin gönderdigin çalışan ürünün de üstüne yatar. Hatta kötü niyetli olmasına bile gerek yok bilgisayar parçası bu takarken bir yanlışlık yapar bilmeden pini falan kırar yine bozuk ürün gönderdi bana der ondan sonra al başına belayı. Çalışır ürün gönderdigini hiçbir şekilde kanıtlayamazsın hem üründen olursun hem de parandan. Güven meselesi diyorsun ürünü almak isteyen sensin güvenmiyorsan sen almayacaksın bu kadar basit.




  • Pazarlığımızı yapıp aldık. Arkadaşın referansları sağlam girip bakabilirsiniz. Havaleyi geçtim kargo bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumda referans sistemi var ama kimse güvenmiyor önce para sonra kargo mantığı çalışıyor. Satıcı hiç riske girmek istemezken alıcı yüzde yüz riske girsin istiyor, önce havale yapıp sonra kutudan salatalık çıkan yada bozuk ve hatalı ürün çıkan veya iletişimi kapatıp üstüne yatan bir çok örnek var, Get ile teklifimin amacı hem taksitle almak hemde riski azaltmaktı.
    Fakat onay olmadan göndermem demek riski yüzde ikiyüze çıkarıyor.
    El insaf ben satıcıyım riske girmen alıcı tüm riski alsın üzerine mantığı eşit ve insancıl değil unutmayın keser döner sap döner gün gelir hesap döner sizde bir gün alıcı olursanız inşallah sizede aynı şekilde davranmazlar işte o zaman ne demek istediğimi anlarsınız.
  • @combo2009 ben şimdiye kadar bir sürü alışveriş yaptım. önce havale sonra kargo şeklinde oldu sistemde burda bu şekilde. Arada istisnai durumlar var belli başlı kişiler forumda güvenilirliğini kanıtlamış kişiler. Bi süvervisor bi demircibu değilsin sana kimse o şekilde davranmaz. Güvenemiyorsan sağ üstte x işareti var basıp kapacataksın.
  • irfanica kullanıcısına yanıt
    Neden agresifsin bu kadar söylediklerim geneli ilgilendiriyor şahsına yönelik bir itham yok insanları yargılamadan önce yerine kendini koy kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapma. Ben önce malı yolla demedim kendimce her ikimizi güvence altına almaya çalıştım ama sen şark kurnazlığı yapmaya çalıştın bide bursa böyle diye haklı çıkma derdindesin doğru söylüyorsun X e bas kapat gitsin ne diye açıklama yapıyorsun. Belki derdimi anlatırım diye düşünmüştüm ama neyi kime anlatıyorsun, forumda şark kurnazından geçilmiyor. XXX

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Get ile satış yöntemi alıcıyı %100 korur, satıcı ise alıcıya emanet. Kötü niyetli birisi alır bozuk ürün gönderdi bana çalışmıyor der sana bozuk ürün gönderir senin gönderdigin çalışan ürünün de üstüne yatar. Hatta kötü niyetli olmasına bile gerek yok bilgisayar parçası bu takarken bir yanlışlık yapar bilmeden pini falan kırar yine bozuk ürün gönderdi bana der ondan sonra al başına belayı. Çalışır ürün gönderdigini hiçbir şekilde kanıtlayamazsın hem üründen olursun hem de parandan. Güven meselesi diyorsun ürünü almak isteyen sensin güvenmiyorsan sen almayacaksın bu kadar basit. @six feet Under.

    @combo2009 Sen iyi niyetli biri olsan pmden konuşulan bir konuyu buraya taşımazsın. Asıl kurnazlığı yapan sensin. Güvenmiyorsan alışveriş yapmayacaksın. Arkadaş gayet güzel açıklamış
  • Evet haklısın Güvenmiyorsan alışveriş yapmayacaksın. Arkadaş gayet güzel açıklamış.
    Sende güvenmediğin kesin belli olduğunda get ile satış yapmıyorum diyebilirdin ama ne şiş yansın ne kebap.
    Özelden yazdığını burada sana iyilik olsun diye paylaştım hiç olmazsa kimse get teklif etmez diye benim özelde yazdıklarımdan çekincem yok belliki senin var.
    Get ile satıştaki tüm sıkıntılar evet olası ama karşılıklı güven söz konusu değilse başka alternatif yok maalesef, helede senin kafandaki gibi ben risk almam hepsini karşıdaki alsın mantığı abesle iştigal biraderim yine tekrar ediyorum kendine yapılmasını istemediğin şeyleri karşındakine yapma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Daha önce bahsettiğim dolar faktörü devreye girdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.