Şimdi Ara

rtx 2060 9. nesil intel ve z seri anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 rtx 2060 9. nesil intel ve z seri anakart
    merhaba
    ürün sıfırdan farksızdır 20 mart 2019 tarihli faturalıdır tüm ürünler sadece Windows kuruldu ve pubg testi yapıldı. bir alacağıma karşılık elime iki adet daha bilgisyar geçmiştir o yüzden satılıktır aslında kullanmak için almıştım ama bilgisayar fazlalaığından satılıktır. Fatuıraların hepsi tarafıma aittir. bilgisayarın özellikleri aşağıdaki gibidir. iletişime geçebilirsiniz ısparta da yaşıyorum ve kurumsal bir firmada mağaza müdürlüğü yapıyorum sabit adresim sabit telefonum mevcuttur güvenli bir şekilde gönderim yapabilirim

işlemci : i5 9400 ( 9. nesil intel işlemci )

anakart : Gigabyte z370 dp3 z serisi anakart ( 8. ve 9. nesil intel işlemcileri destekler 4 ram slotu ve 4000 mhz ye kadar ram desteği mevcuttur)

Ekran kart : RTX 2060 inno3d ( gtx1080 dene geçiş yapmıştım ve çok daha yüksek fps verdiğini gördüm. Pubg ultrada 140 fps vermektedir )

Ram : Corsair DDR4 3000 mhz ram ( 8*2 : 16 gb)

ssd : 240 gb kingspad

HDD : 500 gb

Kasa : Rampage rgb ve temperli camlı kasa

PSu : 600 wat + 80 plus

iletişim : 0532 638 38 97rtx 2060 9. nesil intel ve z seri anakart

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 14 Nisan 2022 Satıldığı Şehir : Isparta,Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.