Şimdi Ara

RTX 2060 4999 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
10.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de kararsız kaldım. Yüksek fiyatlardan dolayı Ocak ayından beri 1440p için ekran kartı arıyorum ama erteliyordum. Gtx 1060 6gb var elimde, bunu alsam aradaki farkı hissedebilir miyim acaba? İşlemci i5 8400.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

fark olur ama seviye atlatmaz

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Gerek yok o zaman az daha bekleyeyim.

• 5300 LERE KADAR RX 6000 dusmutu sıcak bır fırsat mı

• Takside vade farkı koyuyor. 500 lira daha verip rx 6600 almak daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım arka plaka plastik, metal değil.

• tw1sted kullanıcısına yanıt

dlss ile rx6600ü geçiyor. amdnin yazılım sorununuda göze alırsak 2060 halen tercih edilesi duruyor.

• yeni teknoloji rx6600 varken değmez.

• Beratt06 kullanıcısına yanıt

Karşılaştırmıyorum, o zamanlar bu fiyatlara bundan bulabilsem bunu alırdım diyorum anlamadım şuan niye tepki koydun. Çok doğal bir şey söyledim aslında. 1 ay önce de piyasa fiyatları şuanki gibiydi.

• geek90 kullanıcısına yanıt

Arka plakanın soğutmaya hiç bir etkisi yok hocam. Görsel olarak iyi oluyor sadece.

• Tam mezarcı modundayım ama bu fiyatlar düşecek mi daha sizce?

• 5500 xt 8 gb var bende. Bu mu daha performanslidir yoksa bendeki mi yardimci olabilecek var mi

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Ben 6700xt kovalıyorum hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cagataybas kullanıcısına yanıt

Youtube'a yazın iki kartı mutlaka karşılaştırması vardır.

• 6 gb yetersiz kaldı ki yeni oyunlar da bu kartla üzmeyecek grafiklerle oynanmak istenecektir. Ama olası bellek sıkıntısının çözümü yok maalesef, 8 gb tan aşağı düşülmemesi kanaatindeyim. Ytd.

• 2k ekranlarda kullanacakların almasını tavsiye etmem. Warzone bellek yetersiz kalıyor. Diğer oyunlarda da fazla ısınıyor. Fps olarak fena değil cs:go,lol gibi oyunlarda. Ama cs:go da çok ısınıyor ve fan sesi çok geliyor. Pubg fpsi 144 hz için yetersiz ve ısınma problemi yine var.

• TherafluForte kullanıcısına yanıt

Aynı kartın 12 gb versionuda çıktı 2,3 fps fark ediyor bence verilmesine gerek yok dlss teknolojiside ekran kartlarının çalışmasını çok rahatlatıyor tamamen ihtiyaca göre değerlendirilmeli

• millet canı cıkmıs gtx 1060 kartlara 2500-3000 tl ıstemekte pıyasa artık eskıye donmelı yuzune bakılmayacak 1050 ti ler 1500 tl ıstemekteler ıhtıycı olan bence kacırmasın

• MEMATİ kullanıcısına yanıt

8500 liraya kadar düşmüştü rx 6700 xt. Az daha sabretsek dolar sabretmiyor arkadaş :D

Neyse az daha bekleyelim zaten işten güçten vakit de kalmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.