Şimdi Ara

Rtl neden Formula 1'i vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba F1'i İnternet ten izlemek istiyorum , yada izlemeye çalışıyorum RTL kanalından , çünkü arkadaşlar mesela bugün sıralama turları var Türkiye saati ile saat 15:00 da ama ondan öncesinde Türkiye saati ile saat 12:00 da da antreman turları var mesela internete rtl izle yazıyorum ilk çıkan siteye giriyorum yayın açılıyor ama F1'i vermiyor , belki oranın yerel saati le bir saat geridedir diye saat 11:00 da açtım yine vermiyor , şuan deniyorum yine yok , ama skysportf1 yayını veriyor ama onun kalitesi de çamur gibi hiç net değil onun için Rtl den izlemek istiyorum ama Rtl de de şuana kadar hiç f1 le ilgili yayın olmadı , arkadaşlar yarınki yarışı izlemem gerekiyor nasıl izleyeceğim o da saat TSİ ile saat 15:00 da

• sky sport F1-GP HD izlemen için orjinal Local kartın lazım Euroyu çıkartman lazım cepinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fredydexter -- 23 Mayıs 2015; 15:17:48 >
  • Şuan uydudan Filbox platformu sayesinde Rtl sd de yarışları izliyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    D-smart la izlenebiliyor mu? @Lene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkerem kullanıcısına yanıt
    Hayır maalesef izlenmiyor.Dsmart kutularında olan modül yuvası yazılımla devre dışı bıraktılar.yoksa modül alınıp bir güzel izlenirdi.
    Bende Filbox kutu var /Ayrıyeten tv niz (dahili Uydu alıcılı ise ) yan tarafta modül girişi var oraya filbox modül alarak izleyebilirsiniz.bunların dışında izleyemezsiniz.
    Bir başka yolda Astra 19 uydusundan sinyal alabiliyorsanız Rtl sd orda şifresiz yayında,

• Şuna bak ne f1 ne nba Türksat'ta şifresiz yok

Hotbirdde yok

Ne hale geldik

• Vu+zero kutu aldim isvicre nin srf sport kanalindan hd olarak izliyorum skysport f1 yayin kapali su anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M Paket 5'i Kim M5 Yapabilir ?
    17 yıl önce açıldı
    Formula 1 [F1 24] ANA KONU
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.