Şimdi Ara

rt 205 access point yapma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    d smart net in verdiği dlink dsl-2640u modemim var wifi sinyali cok zayıf ev içerisinde sinyali yükseltmek için airties rt 205 modemimi kablosuz access point yapmak istiyorum.
    araştırmalarım sonucu bi iki konu buldum ama yapamadım
    size tam olarak yaptığım işlemleri anlatıyorum

1-rt 205 den adsl modunu no mode olarak işaretledim

2-vc1 den dhcp ye aldım

3-iki modeminde wireless şifrelerini kaldırdım ve wifi kanallarını aynı seçtim

4- ardından mesh bolumunden d link modemimi bulup seçtim

Sorun bu aşamadan sonra başlıyor, bu aşamadan sonra ne yapıcağımı bilmiyorum.Rt 205 access point olarak çalışmıyor ama iki modemi birbirine bağlayıp rt 205 e ıp gırdıgım zaman access point olarak çalışıyor.Açıkcası buda benim işime yaramıyor çünkü ev içerisinde kablo kirliliği olsun istemiyorum.

Rt 205 i kablosuz access point olarak kullanabilicekmiyim yardımcı olabilirmisiniz?
    Teşekkürler

• 1.vc1 dhcp yapmana gerek yok. kablosuz ayarları yap dlink cihazi sec lan ip dhcp den dhcp ve aktarıcısını kapat. Dlinkte kablosuz repater secilen biryer varsa oradan 205 modemi sec calismasi lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinank3

aynı problemi ben de yaşıyorum. Bu d-link'te repeater falan gibi bişey yok yani airtiesi d-linke repeater olarak ya da ap olarak tanıtamıyorum. bununla ilgili yardımcı olabilirmisiniz.

Wds secenegi varsa tp link modemde. Rt205 in mac adresini gir oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllahDiyenWifi -- 9 Eylül 2013; 7:14:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DELL XPS 15 (L502x) Intel Core i7 2670QM 2.20GHz -Turbo ile 3.10Ghz 15.6" 8GB Memory Nvidia 540M DDR3 1333 750GB HDD 7200rpm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinank3

aynı problemi ben de yaşıyorum. Bu d-link'te repeater falan gibi bişey yok yani airtiesi d-linke repeater olarak ya da ap olarak tanıtamıyorum. bununla ilgili yardımcı olabilirmisiniz.

o cihazin modeli nedir? Dlink cihazin bi arayuzune bakayim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Router ın IP alma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.