Şimdi Ara

(RSM)yeni taşındığımız evden muska gibi bişey çıktı hayretler içinde kaldım !!!!resimler EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar eve taşınalı yaklaşık 10 ay falan oluyor..Bugüne kadar hiç farketmedik.Babam evi 1 ay önce falan satın aldı dekorasyon işleri başladı..bugün panjurlu pencereler sökülüp yerine pimapen takılıyordu..pencereleri takan adam Kardeşimin odasındaki panjuru sökerken panjurun içinden etrafına mavi kumaş sarılmış bişey düştü ve hayrete kapıldık..Ne diye merak ettik mavi kumaşı açtık bi de ne görelimm bi adam ve bi kadın resmi varr..kadının da adamında gençlik yıllarındaki fotoları ve son çektirdikleri fotoları vardı..onun yanında da 3 tane arapca harflerle yazılmış dua gibi bişeyler yazılı kağıt çıktı..başta korktum çekindim ellemekten ama sonra arkasını falan çevirdim kağıdın.Kağıdın arkasında ikinizin resimlerini içine koyup yastığın içine sakla yazıyorduu...Hayretler içinde kaldımmm....RESİMLER EKLENDİ
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• çok mistik ve heyecan verici,
    fotoğrafları merakla bekliyorum
  • muhtemelen evin eski sahibi büyü vs bişey yaptırmış (sözde büyü tabi böyle bişey yok)
  • ben de merak ettim çook
  • çok fazla knight oynuyosun biraz ara ver.
  • üçbuçuk.gif
  • resim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taşınalı 10 ay oldu diyorsun sonra 1 ay önce evi satın aldı diyorsun sacma sapan cümleler kurmussun biraz düzgün yazmaya ozen goster dediklerin ne kdar dogru olursa olsun karsındakıne anlatamazsın senin dogruların yanlistan oteye gidemez...
  • semum
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

Taşınalı 10 ay oldu diyorsun sonra 1 ay önce evi satın aldı diyorsun sacma sapan cümleler kurmussun biraz düzgün yazmaya ozen goster dediklerin ne kdar dogru olursa olsun karsındakıne anlatamazsın senin dogruların yanlistan oteye gidemez...

illa herşeyin altından birşey bulacaksınız..Anlatmamda ne gibi bi sorun var anlayamadım..10 ay önce taşındık 9 ay kirada kaldık 1 ay önce de evi adamdan satın aldık bu kadar basit.Her cümleyi uzun uzun anlatmaya kalksak sabah olur heralde.Neyse polemiğe gimek istemiyorum resimler yolda upload ediliyor :)
  • ...sebebini anlayamadıkları gariplikler bu olaydan sonra başlamıştı. görünmeyen eller ışıları açıp kaatıyor, cisimler kendiliğinden kaybolup günler sonra farklı yerlerden çıkıyordu. mistik bir güç evi sarmıştı....

başkası devamını getirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

muhtemelen evin eski sahibi büyü vs bişey yaptırmış (sözde büyü tabi böyle bişey yok)

dostum ne yazık ki büyü yapanlar var Allah'ın önünde nasıl hesap verecekler

sanırım kadın kocasını eve bağlamak için böyle bişey yaptırmış

resimdeki şahısların yüzlerini kapatırsan iyi olr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila_khan -- 22 Ağustos 2008; 20:46:43 >

• Lanetli tepe...
  • şmdi banada büyü müyü bulaşmamıştır dimi
  • Hiçbir şey aynı kalmasın,Her şey tersine dönsün!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OraLeTH -- 22 Ağustos 2008; 20:57:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoGGy_

şmdi banada büyü müyü bulaşmamıştır dimi

debuff yedin hacı birinin dispel etmesi gerekiyor
  • Adamın son çekilen fotosunda bakın şu halime ibret alın dercesine bir bakış var
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

quote:

Orjinalden alıntı: DoGGy_

şmdi banada büyü müyü bulaşmamıştır dimi

debuff yedin hacı birinin dispel etmesi gerekiyor

ciddiyim ben..Böyle şeylere tabiki de inanmıyorum ama üstnde arapça yazıyo yakmak gerekiyomuş heralde doğrumu?
  • quote:

Arkadaşlar eve taşınalı yaklaşık 10 ay falan oluyor..Bugüne kadar hiç farketmedik.Babam evi 1 ay önce falan satın aldı

10 aydır oturuyorsunuz 1 aydır da ev sizin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

...sebebini anlayamadıkları gariplikler bu olaydan sonra başlamıştı. görünmeyen eller ışıları açıp kaatıyor, cisimler kendiliğinden kaybolup günler sonra farklı yerlerden çıkıyordu. mistik bir güç evi sarmıştı....

...tuvalete bile gidemez olmuştular, gece birbirlerine sarılıp yatıyorlardı. Sanki evde onları o evden kovmak isteyen lanet olası kötü bir hayalet vardı. Bir gece yan odadan bir çığlık sesi geldi, bir kadın sesiydi bu...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.