Şimdi Ara

RPG yapılırsa...+AÇILDI!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1-2 saat içinde belki o kadar da sürmez diye düşünüyorum şu zar atışı kısmını bitirsem açacağımda daha deniyorum

edit:
    OK SORUNU DÜZELTTİM İŞTE ADRESİ:
    www.digimonhaber.one-forum.net

+bugün sabahtan beri burdaydım bu gün artık giremeyebilirim biraz dinleneceğim ama her gün sizinle ilgileneceğim ve oyunun şimdiki görünüşünü bir kaç gün idare etmeniz gerekecek her gün yeni bişeyler ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 18 Haziran 2008; 17:11:51 >

• giriyorum
  • tuzluk pm ye bi bak
  • Aşağıda AvatarRP Moderatoru yazıyor

Çalıntı oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

Aşağıda AvatarRP Moderatoru yazıyor

Çalıntı oyun

ne alakası var avatar rp bölümü açacaktık Yusuf Yılmaz'ın mesajına baksaydın anlardın

quote:

Orjinalden alıntı: Yu$uF YıLmAz

quote:

Orjinalden alıntı: tuzlukk

quote:

Orjinalden alıntı: Yu$uF YıLmAz

quote:

Orjinalden alıntı: tuzlukk

ok saolun daha yeniyim bu işlerde logo baya uğraştırdı 3 saat falan uyduruk bir logo için uğraştım oyunun ilk bölümü bitmek üzere yani şu an açarsam sadece başlangıç digimonu seçebilecez

+başlangıç digimonları hakkında önerileriniz neler? şunlardan üçünü seçin en fazla oy alanları koyayım:
    1--renamon
    2--terriermon
    3--labramon
    4--hawkmon
    5--armadillomon
    6--wormmon
    7--hopmon

+ileride armor evrimlerini de koyacam (capsule) seçimlerde buna dikkat etmeniz tavsiye edilir

not: bunlardan başka başlangıç digimonu isteğinde bulunmanızı tavsiye etmem

valla bu işlerden fazla anlamam ama 5
    çabuk yap ha

ekledim oyunu verdiğin için saol çabuk oldu

ne demek canım+avatarda yardım yapabilirim.grafikten çok az anlarım.ateş su toprak hava ayırırım.
    ok.admin yaparmısın????
    az izlemedik avatarı
    su bükücülere bonus olarak kan bükme filan ver bence.vip gibi bişi olsun.onu alınca su bükücülere kan bükme yeteneği(kan=sıvı)ateş bükücülere ekstra güç,toprak bükücülere dayanıklılık,hava bükücülerede tornado yada hız ver bence.
    nasıl fikirler?

admin yapsana

• quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

Aşağıda AvatarRP Moderatoru yazıyor

Çalıntı oyun

ne alakası var Yusuf Yılmaz avatar rp açtığımda ilgilenecekti mesajı bile duruyor

quote:

Yu$uF YıLmAz:
    ne demek canım+avatarda yardım yapabilirim.grafikten çok az anlarım.ateş su toprak hava ayırırım.
    ok.admin yaparmısın????
    az izlemedik avatarı
    su bükücülere bonus olarak kan bükme filan ver bence.vip gibi bişi olsun.onu alınca su bükücülere kan bükme yeteneği(kan=sıvı)ateş bükücülere ekstra güç,toprak bükücülere dayanıklılık,hava bükücülerede tornado yada hız ver bence.
    nasıl fikirler?

admin yapsana

• Edit:Hayırlı olsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 18 Haziran 2008; 21:12:40 >
  • üyelik ve download linkini verebilecek? birde biŞi sorcam görsel değilmi bu bu arada hayırLı olsun.!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lRuleBreak -- 18 Haziran 2008; 21:39:47 >
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.