Şimdi Ara

RPG oyunlarıyla YouTube kanalı açmayı planlıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıra tabanlı veya RPG oyunların videolarını çekip YouTube'a yüklemeyi, farklı kesime hitap etmeyi amaçlıyorum.(Siz anladınız malum yaş aralığını ) Sizce açmalımıyım ? Açarsam gerekli olan ekipman ve programlar nelerdir tam olarak ? Sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum.

Not: Oyunlar Baldurs Gate, İnvisible İnc. Skyrim, bazı MMORPG oyunlar, Witcher serisi ve Dragon Age serisi gibi oyunlardan oluşacak. Belki ileride Twitch yayınlarıda yapabilirim, HearthStone gibi kart oyunlarınıda araya katabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Evet gerçekten çok farklı bir proje 300 tane kanal var böyle zaten.Farklı kesime hitap etmek olayı nedir bu kanalları takip edenler belli kişiler zaten 40 yaş üzerine mi hitap edeceksiniz o zaman işler değişir. =)
  • 15 yasa kadar olan kesme hitap etmezsen tutunman zor.Cunku Youtube'da kanallarin ve izleyicilerin cok buyuk kismini onlar olusturuyor.Gerci cok kanal var.Buyumen her turlu zor.Dersen amacim buyumek degil, hobi olsun diye yapiyorum, sen bilirsin.Yinede dusuk izlenmeler moralini bozabilir.

• Sıra tabanlı oyunların yeni neslin çok ilgisini çekeceğini sanmıyorum.
  • cinbebe C kullanıcısına yanıt
    Zaten çok izleyici olacak diye bir kaide yok, ama yinede denemek istiyorum. Yorum için teşekkürler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.