Şimdi Ara

Rpg Oyun Önerisi Lazım Gamerlar İçeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana klasik mmorpg tadında fakat internet gerektirmeyen, kimseyle muhatap olmayacağım oyunlar önerir misiniz?Klasil mmorpg' den kastım World of Warcraft gibi, Allods gibi, Knight gibi bu tarzda oyunlara benzeyen oyunlar arıyorum.Witcher ve benzeri tarz değil yani.Bildiğin klasik mmrpg tarzda, canavar kes, level kas, item yap sistem bu.Eğer bu tarz bildiğiniz oyun yoksa hayatta kalma-Open World tarzı da bildiğiniz oyunları yazabilirsiniz.
    Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim iyi forumlar.

• Dragon Age Inquisition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 15 Mayıs 2018; 8:21:3 >
  • Bugün yeni aldım "Hellblade Senua's Sacrifice".

tavsiye ederim hikayesi de sağlam, grafikleri de sağlam. türkçe desteği de artısı. 7.1 surround headset ya da subwoofer ile girmen tavsiye ediliyor. oyun başı psikolojik testlere tâbi tutulduğu ile ilgili de bir açıklama var. oynamanı tavsiye ederim.

açıkçası gerildiğim için kayıttan sonra kapattım yarın devam edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 16 Mayıs 2018; 1:26:22 >
  • Origins' ten sonrası sarmadı :D
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Hemen bakıyorum teşekkür ederim, bildirim gelmemiş geç gördüm yorumunuzu :)
  • Kingdoms of Amalur: Reckoning çok güzel bir dünyası var. Eşya çeşidi de tatmin edici.
  • Gordenon G kullanıcısına yanıt
    bildirim bana da gelmemiş. sistem değişmiş sanırım hiç cevaplar bildirilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pillars of Eternity, Tyranny, eskilerden Baldur's Gate falan oyna. Senin dediğin tarzda bir Rpg var mı bilemiyorum. Mmorpg türü zaten kendine özgü bir türdür. O türde oynamak istiyorsan mmorpg oynayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Faustus kullanıcısına yanıt
    bak bu dikkatimi çekti, bunu bi kenara alayım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

Pillars of Eternity, Tyranny, eskilerden Baldur's Gate falan oyna. Senin dediğin tarzda bir Rpg var mı bilemiyorum. Mmorpg türü zaten kendine özgü bir türdür. O türde oynamak istiyorsan mmorpg oynayacaksın.
    Titan Quest' i deniyorum şu an ama Pillars of Eternity tatlı gibi duruyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.