Şimdi Ara

Rp Yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar geniş kapsamlı rp yapmak istiyorum daha doğrusu birçok rp...
    Bunun için birçok oyundan grafiklerden anlıyan 3 kişi istiyorum...Fazla online olurlarsa sevinirim...(Hiçbişey vermiyorum ama para filan sadece modluk)

Ayrıca rp yapmak için bir forum gerekiyor bedava türkçe forum veren siteler yazarsanız buraya çok sevinirim...

• Ben yardım edebilirim öyle bir bedava forum veren bir site biliyorumhttp://www.yetkinforum.com/tr/forum-kurmak/
  • quote:

Orjinalden alıntı: oziiefsane

Ben yardım edebilirim öyle bir bedava forum veren bir site biliyorumhttp://www.yetkinforum.com/tr/forum-kurmak/

onu biliyorum saol ama daha farklı birşey yokmu?
  • Nasıl yani php olmayan bir sitemi kurucaksın? (ben forum olarak kurabilirim vbulletin ve smf)
  • quote:

Nasıl yani php olmayan bir sitemi kurucaksın? (ben forum olarak kurabilirim vbulletin ve smf)

yada şu avatar online gibi fakat parasız site kurabilirmiyim
  • www.setbb.com u dene istersen. İngilizce ama siteyi kurunca ayarlardan Türkçe yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yu$uF YıLmAz

quote:

Nasıl yani php olmayan bir sitemi kurucaksın? (ben forum olarak kurabilirim vbulletin ve smf)

O beni aşar:) ama kurabilirsin o rp değil frp oluyor galiba onu forumlarla yapamassın galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_trainer

www.setbb.com u dene istersen. İngilizce ama siteyi kurunca ayarlardan Türkçe yapabilirsin

Evet benim önerim sana funpic.org daha iyi bence:) ftp destekli falan yalnız o avatar online gibi oyunlarda fazla deneyimim yok ancak forum kurarsan 3-4 deneyimimi var 2 kez falan bir forum rp sinde mod. oldum 1-2 kezde php forum kurmuştum.. eğer forum rp si açıcaksan yardım ederim...
  • quote:

quote:

quote:

O beni aşar:) ama kurabilirsin o rp değil frp oluyor galiba onu forumlarla yapamassın galiba...

Frp ile alakası yok onun. Rp ile hiçmi hiç alakası yok... Forum üzerinden yapacaksanız 2-3 rp görüpte yapmayın derim. En az benim gibi 3 veya daha üstü yıl frp tecrübeniz olsun...

• Rp yaparsanız gelirim.Hatta yardım ederim.Ücretsiz de phpbb24 ü tavsiye ederim.Yok ben Web Bazlı MMORPG yapacam dersen ondada tecrübem var.1-2 oyun açtım ve sayısız site kurup adminlik yaptım.Yani her konuda yardım ederim sağlam birşey olacaksa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

quote:

quote:

quote:

Frp ile alakası yok onun. Rp ile hiçmi hiç alakası yok... Forum üzerinden yapacaksanız 2-3 rp görüpte yapmayın derim. En az benim gibi 3 veya daha üstü yıl frp tecrübeniz olsun...

Hmm ben öyle biliyordum yanlış biliyormuşum demekki..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.