Arkadaşalar geniş kapsamlı rp yapmak istiyorum daha doğrusu birçok rp... Bunun için birçok oyundan grafiklerden anlıyan 3 kişi istiyorum...Fazla online olurlarsa sevinirim...(Hiçbişey vermiyorum ama para filan sadece modluk)
Ayrıca rp yapmak için bir forum gerekiyor bedava türkçe forum veren siteler yazarsanız buraya çok sevinirim...
Nasıl yani php olmayan bir sitemi kurucaksın? (ben forum olarak kurabilirim vbulletin ve smf)
quote:
Orjinalden alıntı: oziiefsane
Nasıl yani php olmayan bir sitemi kurucaksın? (ben forum olarak kurabilirim vbulletin ve smf)
yada şu avatar online gibi fakat parasız site kurabilirmiyim
www.setbb.com u dene istersen. İngilizce ama siteyi kurunca ayarlardan Türkçe yapabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Yu$uF YıLmAz
quote:
O beni aşar:) ama kurabilirsin o rp değil frp oluyor galiba onu forumlarla yapamassın galiba...
quote:
Orjinalden alıntı: mr_trainer
www.setbb.com u dene istersen. İngilizce ama siteyi kurunca ayarlardan Türkçe yapabilirsin
Evet benim önerim sana funpic.org daha iyi bence:) ftp destekli falan yalnız o avatar online gibi oyunlarda fazla deneyimim yok ancak forum kurarsan 3-4 deneyimimi var 2 kez falan bir forum rp sinde mod. oldum 1-2 kezde php forum kurmuştum.. eğer forum rp si açıcaksan yardım ederim...
quote:
quote:
quote:
O beni aşar:) ama kurabilirsin o rp değil frp oluyor galiba onu forumlarla yapamassın galiba...
Frp ile alakası yok onun. Rp ile hiçmi hiç alakası yok... Forum üzerinden yapacaksanız 2-3 rp görüpte yapmayın derim. En az benim gibi 3 veya daha üstü yıl frp tecrübeniz olsun...
Rp yaparsanız gelirim.Hatta yardım ederim.Ücretsiz de phpbb24 ü tavsiye ederim.Yok ben Web Bazlı MMORPG yapacam dersen ondada tecrübem var.1-2 oyun açtım ve sayısız site kurup adminlik yaptım.Yani her konuda yardım ederim sağlam birşey olacaksa.
quote:
Orjinalden alıntı: AlperXp
quote:
quote:
quote:
Frp ile alakası yok onun. Rp ile hiçmi hiç alakası yok... Forum üzerinden yapacaksanız 2-3 rp görüpte yapmayın derim. En az benim gibi 3 veya daha üstü yıl frp tecrübeniz olsun...
Hmm ben öyle biliyordum yanlış biliyormuşum demekki..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme