Şimdi Ara

Rp alımıyla ilgili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler rp alacağım ama bir yere kafam takıldı kredi kartı numarasını 1234-5678-... diye mi yazacağız yoksa 1234567.. diye mi? Ayrıca "CVC" yazan bölüme ne girmemiz gerekiyor?

• 1234567 diye
    CVC de arkadaki beyaz bölümle ayrılmış yerdeki yada barkotun üstündeki rakamların son 3ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahri -- 12 Temmuz 2011; 20:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lux

1234567 diye
    CVC de arkadaki beyaz bölümle ayrılmış yerdeki yada barkotun üstündeki rakamların son 3ü

teşekkür ederim, ayrıca adresi telefon numarasını falan yazmama gerek var mı? adres posta kodu vs istemiş sallasam da olur diye düşünüyorum sadece e-mail'i yazsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExeLium22 -- 12 Temmuz 2011; 20:58:40 >
  • * olmayanları bos bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

* olmayanları bos bırak

hiç birinde yok yalnız
  • salla oluyo denendi
  • Sms ile alınmıyor sanırım daha rp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sms ile alıp napacaksın 10 TL'lik şey oluyor 20 TL hiç alma daha iyi. (Mantıken) Ha benim param bol ben severim böyle kazıkları diyorsan ve senin gibi başka düşünenler de varsa derdinizi Riot'a anlatın.
  • delikanlı adam skin kullanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

delikanlı adam skin kullanmaz.

Kolunu mu kullanacak?
  • off belyer :( her şeyi yazdım order complete dedi store has encountered problem falan dedi rp gelmedi para gitmişmidir napcam şimdi
  • la tekrar denedim aynı şey offffffff
  • Store kısmında herhangi bir skinin unlock seçeneğine tıkla orda görünür gelip gelmediği . Satın alınca çat diye yukarı kısımda görünmüyor sanırım .
  • Ben 5 dakika önce RP aldım store'da problem yok kartında bi problem olabilir, daha önceden internetten alışveriş yaptın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

Ben 5 dakika önce RP aldım store'da problem yok kartında bi problem olabilir, daha önceden internetten alışveriş yaptın mı?

hayır. kart bonus ama mastercard simgesi var yanında arastırdım amster cardsa sorun olmaz vs. diyolardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyugur

Store kısmında herhangi bir skinin unlock seçeneğine tıkla orda görünür gelip gelmediği . Satın alınca çat diye yukarı kısımda görünmüyor sanırım .

öyle de görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeLium22

quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

Ben 5 dakika önce RP aldım store'da problem yok kartında bi problem olabilir, daha önceden internetten alışveriş yaptın mı?

hayır. kart bonus ama mastercard simgesi var yanında arastırdım amster cardsa sorun olmaz vs. diyolardı

Bende aynı sorunu yaşadım ve Paypal ile hallettim.
  • Arkadaşım tekrar niye deniyorsun. Kredi kartının sitesinden gir hesabını kontrol et para çekilmişmi diye çekilmediyse dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrainmaker

Arkadaşım tekrar niye deniyorsun. Kredi kartının sitesinden gir hesabını kontrol et para çekilmişmi diye çekilmediyse dene.

this.

Bu arada ben riot'ın sistemine tam güvenemediğim için PayPal kullandım şu ana kadar. Normal olarak yaklaşık bi 20€ almışımdır sanal kartla, PayPal ile de baya bi aldım. 1 Kez bile sorun çıkarmadı shop. 3-4 farklı account için de ödeme yaptım. Yani diyebiliceğim, Sorun karttadır. Doğru yazdığınızdan, kartınızın internet alışverişine açık olduğundan falan eminseniz Ticket atmayı deneyin derim.

- Benim kartımda Garanti'nin MasterCard'ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 13 Temmuz 2011; 22:53:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrainmaker

Arkadaşım tekrar niye deniyorsun. Kredi kartının sitesinden gir hesabını kontrol et para çekilmişmi diye çekilmediyse dene.

kontrol ettim para çekilmemiş. bu durumda en iyisi paypalla almak heralde :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.