Şimdi Ara

RP Alım problemi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
330
Cevap
3
Favori
8.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reqvhio

bu konunun en önemli konulardan biri oldugunu düşünüyorum o yüzdende tepede kalmalı,hemde diğer konuları gördükten sonra iyice emin oldum...

başka bi kartla alabilen varsa söylesin,tek kartla durmadan almaya çalışmayın dendi çünkü bana,ya da aynı ip adresinden farklı kartlarla,o yuzden bu kriterlere uyuldugu sürece denenebilir,1 kerelik

En önemli konulardan biri ? bu büyük bir ihtimalle geçici bir sorun bu kadar devlet meselesi haline gerek yok babanın verdiği bu haftaki harçlığıda bu karta yatırıp evde oturup 7/24 oynayacağına gidip sinemaya gir bişiler yap ( seni ilgilendirmez dediğini duyar gibiyim neyse )

Bak gene aynı şey hala soruyorsun alabilen varsa söylesin diye bu konuyu okuyupta aynı sorunu çeken adam eğer çekmişse başardıysa söyler zaten içten içten sevinmez haha bunlar yapamıyor ben çekiyorum indirimleri kaçırmıyorum oh diye. Burda eğer kart sorunu hallolursa zaten millet yığılır konuya dedğim gibi sürekli konuyu hortlatacağınıza yer imine falan koyun yada sürekli açık olsun güncelleyin donanımhaberde bu konuyu görmeyen zaten kalmamıştır ...

• Maksatını aşmış saçma sapan kavgaların laf sokmaların döndüğü konuların up olmasındansa bu sorunun paylaşıldığı bi konunun up olmasını yeğlerim ben.
  • belki başka kart bulup denediler,deneyecekler?

ayrıca harçlık almıyorum ben,kendinle karıştırma beni istersen?
  • Takmayın
  • kart sorunu duzeldimi ona gore para yuklicemde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • We apologize, but your card has been declined. Please contact your card provider if you believe this is an error. Diye hata geldi şimdide :(
    açıklaması : Özür dileriz, ancak kartınız reddedildi. Bunun bir hata olduğuna inanıyorsanız kart sağlayıcınıza başvurun. diye anlamadım gitti bu oyunu ben :(
  • bende öyle bişey hiç demedi,kartta problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedRawTR

We apologize, but your card has been declined. Please contact your card provider if you believe this is an error. Diye hata geldi şimdide :(
    açıklaması : Özür dileriz, ancak kartınız reddedildi. Bunun bir hata olduğuna inanıyorsanız kart sağlayıcınıza başvurun. diye anlamadım gitti bu oyunu ben :(

Ayni sorun bana geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cep t para cardla haftada 2 kez cekince hata veriyor beklemelisin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aEronwzz

quote:

Orijinalden alıntı: D'Rose

Darius geldi fakat deneyemiyoruz

PBE de denemeyi düşünemedinmi?

2-3 saatte bir konuyu hortlatmaktaki amaç nedir ?

adam 26 sına kadar demiş size zaten eğer biri yapabilse buraya yazardı dimi ' BEYLER OLDU HADI HÜCUM ' gibisinden.

Oldumu? , Deneyen varmı? , Durum ne suan? , bende hala olmuyor poff! gibisinden yorumlarla hortlatıp sürekli diğer konuların pasif kalmasına sebep oluyorsunuz konuyu kaybetmek istmeiyormusun konuyu yer imine falan koyun açık kalsın arada bir güncelleyin te allam sen sabır ver ya!

sana cevap bile vermiyorum.

• Güncel olay yok mu ?
  • yarın büyük gün...
  • Başka kartla aldım. Mikerim paracardını ya.
  • ^işte bu cevabı bekliyordum
  • çözüleceğini pek sanmıyorum artık beklenti içerisinde değilim
  • Şimdi denedim gene aynı
  • Şimdi deniyorum
  • Bunedir ya ?
  • Şimdi ne yapıyoruz ?
  • Valla ben Cep-T Paracard ile aracı sitelerden alışveriş yapmayı deneyeceğim bugün. Başka türlü olmayacak bu artık verelim 5-6 lira daha fazla yeter bu kadar beklediğim ayıptır.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.