merhaba arkadaşlar size RP-500 EXTREME POWER 500W GÜÇ KAYNAĞI bu güç kaynağını soracağım...sistemim p4 2.66GHz intel işlemci 1GB ram ve 1950gt agp ekran kartını aldım bugun fakat güç kaynağına da ihtiyacım var.VatanBilgisayar bu güç kaynağını tavsiye etti bende hem bursadan hemde 140 ytl yi geçmicem bi güç kaynağı istiyorum tam performans sağlasın ve sorunsuz çalışsın.Ne dersiniz arakdaşlar sizde tavsiye ediyormusunuz bu ürünü=????
vatanBilgisayarda olan markalar : Cooler Master , Tagan , Frisby ve Thermaltake
tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar eğer tavsiye ederseniz sorunsuz tam performasn çalışır düşünme al derseniz hemen gidip alıcam tavsiyenizi bekliyorum arkadaşlar
açıkçası o ürün hakkında pek bilgim yok, ama o fiyata kullanıcılar çok tavsiye ettiği şunları özellikle fsp yi bende tavsiye ederim
vatan bil. bağlı kalma, net üzerinden güvenilir firmalardan da alabilirsin,
quote:
Orjinalden alıntı: badtr
vatan bil. bağlı kalma, net üzerinden güvenilir firmalardan da alabilirsin,
alabilirim tabi de bayram geldiği için kargo işlemleri yapılmıcakmış yani kargo çalışmıyor bayramda adamlar gönderemezki ondan diyorum.malum yaırn bayram ben bugun sipariş versem bile yarın gelmezki elime pazartesiye kalır ondan vatanbilgisayar diyorum
Bildiğim kadarı ile Frisby kötü, Cooler Master biraz sesli dir
Thermaltake tercih edebilirsin, ama bayramda montajı tamamlayayım diye acele etme bence, çünkü sistemi ileride değişsen bile PSU iyi ise seni çok uzun süre götürür..