< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
doldur boşalt derken boşa akıt anlamında değil , tank bitene kadar şebeke suyunu kapat , tanktaki suyu bitene kadar kullan sonra şebeke vanasını aç şeklinde . İsraf olayına hiç girmeyelim bence arıtma cihazında . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Roycera filtre - tankı tamamen boşaltıp , yeniden doldurduktan sonraki aldığım değerler https://www.youtube.com/shorts/ibOpkHmeZ40Bakın sizin için değerime baktım :) , Ne güzel olmuş ph falan . Haftada bir yaparım doldur boşalt. Dün de yaptım mesela taşlar ilk zamanki kadar doldur boşalt sonrası fazla ph düşümü yapmıyor artık . |
Olmuyor diye bir işten uzaklaşmak kolayına kaçmaktır, olması için üstüne düşmek ve araştırmak, ve bunu da yılmadan yapmak, birşeyin ustalığını almaktır"
|
|
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157640341 teşekkür ederim bunları ben yazdım zaten daha önce :) ayrıca doldur boşalt işini yanlış anlıyorsunuz -400 Orp de olumsuz ise başka söyleyecek birşey yok . Membran sonu fazla karbon olmasa daha iyi olur . Herkes bildiği gibi devam etsin bari 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aklıma gelmişken şunu da ekleyeyim . Eğer karışım yaparsanız Orp değeri 0 a doğru yaklaşır hatta artıya bile geçebilir . Çok sevdiğiniz alkali su artık alkali halde olmayabilir . Amacım sizinle inatlaşmak değil , bilgilerimi aktarmak . Sizin amacınız da aynı olduğu inancındayım . Katkılarınız için ben teşekkür ederim . İyi forumlar dilerim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hayır hocam , filtreden sürekli su geçiyor , sürekli dediğim tankın kapasitesi ne kadarsa o kadar . filtre içinde su bekledikçe taşlarla çok fazla temas ettiği için pH ve Tds artıyor , sürekli su geçerken de , su filtre içinde oyalanmadığı için , yüksek pH ve Tds sağlayamıyor ve optimum değerlerde tankta daha düşük pH lı su elde etmiş oluyoruz . Bu anlattığım benim suyuma göre oluyor ama , her ile ilçeye suya göre bu farklılık gösterebilir , Galip abi filtreleri test ederken , uzun süreler filtreden durmadan su geçiriyor ama bu kadar düşüş olmuyor mesela . Filtre yeni iken de olmayabiliyor . Ama ben ne zaman böyle kullansam hep pH düşüşü aldım . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu filtreyi su arıtma cihazına nasıl bağlamamız gerekiyor! en iyi sonucu problemsiz olarak hangi bağlantıda alıyorsunuz, ona göre sisteme bağlantı yapacağım ![]() |
|
Hocam merhabalar "ph mineral" filtresinden sonra post karbon takmanın mantığı yüksek ph düşürsün diye mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Keşke "keşke" demek zorunda kalmasak.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|