Şimdi Ara

''Roxio Easy Creator 9 Suite'' Resimli Anlatım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu Programla ilgili daha önce bi konu açmıştım bilgi edinmek için ama sonuç alamadım.
    Bende programı kurup denedim ve mükemmel diyebileceğim bir programla karşılaştım.
    şimdi gelelim anlatıma...

ROXİO CREATOR SUITE

Programı kurup çalıştırdığınızda bu ekran görüntüsü karşılıyor sizi.
    Burada audio seçeneği seçilmiş durumda bu seçeneğin alt seçenekleri:

Audio cd:bildiğimiz normal müzik diski yaratır müzik setleri ve her türlü cd çalıxıda kullanılabilen...

Jukebox disk: Bu özellik sayesinde mp3/wma gibi ortamları çalabilen cd çalıcılarda ve bilgisayarda kullanabileceğiniz bir disk yaratabilirsiniz.

Convert cds: bu özellik sayesinde audio cdlerinizi mp3 yada başka formatlara çevirip bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.

Quick Music DVD: dvd çalar ve dvd romlarda okunabilen müzik dvdsi oluşturur.

Convert LPs and tapes: bu özellik sayesinde LP yada kasetlerinizi mp3/wma gibi formatlara çevirebilirsiniz.

Easy audio capture: bu mükemmel özellik sayesinde bilgisayarınızda çalan her hangi bir sesi mp3 ya da wma olarak kaydedebilirsiniz.İnternette çalanlar dahil.

Music disc creator: burdada seçiminize göre bir müzik diski oluşturabilirsiniz.

Sound editor: ses dosyalarını kesip biçmeye efekler eklemeye yarayan bir araç.

Tag Editor:mp3lerinizin taglerini yani isimlerini winamptaki isimlerini değiştirmeye yarar.

Rename Audio files: Ses dosyalarının isimlerini değiştirmeye yarar.

[simage]//img168.imageshack.us/img168/4894/backupsz0.jpg[/simage]

buradan dosyalarınızın yedeğini alabilirsiniz.

Easy archive: bu özellik sayesinde diskinizdeki resim email ses vs dosyaların hepsini yedekleyebilirsiniz.Güzel tarafı tek tek seçmenize gerek kalmadan seçtiğiniz formattaki tüm dosyaları yedekleme özelliğine sahip olması.

System backup: buradan system image i alabilirsiniz.

Copy disk: bildiğimiz disk kopyalama.

Burn image to disc: Daha önceden almış olduğunuz disk kalıbını diske yazmaya yarar.

Save image to hard drive: Diskinizden hardiskinize imaj almaya yarar.

Copy DVD Movies:Korumasız dvd filmleri kopyalar.

Compile Movies:karışık formattaki videolardan bir video disk oluşturur.

• Eline saglik. Emege saygi.

Sey bu arada bu program ucretli mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

Eline saglik. Emege saygi.

Sey bu arada bu program ucretli mi?

Sanırım EVET veya Kısıtlı dır.

• Data bölümünden veri diski elde edrsiniz.
    Eğer creator classici seçerseniz biçok seçenek seçerek disk yazma olanağınız var.

My Media bölümünde dvd, resim, müzik dinleme/izleme olanağınız var.Bir nevi nero home...

Gelelim photo bölümüne ki en başarılı araçlardan biri bana göre...

Import photos: bu araçla fotoğraf makinesi vs den resim kopyalayabilirsiniz.

Fix&Enhance photos:Bu araçla fotoğraflarınızdaki resimleri netleştirebilir ve efektler ekleyebilirsiniz.

Create slideshow: Slideshow hazırlamanıza olanak verir.

Photo Projects: Burada fotoğraflarınızdan albüm, ajanda, tebrik kartı, poster vs hazırlayabilirsiniz.Benim çok hoşuma gitti.

Print Photos : yazdırır

Email Photos:Fotoların boyutlarını değiştirmenizi ve mail olarak göndermenizi sağlar.

Bluray disk bile yazdırabiliyor

Create disc with mydvd: Video ve resimlerden güzel görünümlü dvdler hazırlayabilirsiniz.

Quick dvd with mydvd express: yukardaki aracın baside indirgenmiş hali.

Plug&burn: videoçalarınızı bilgisayara bağlayın ve diske kaydedin.

Capture video: bir video yakalama aracı.

Divx DVDs: Dvd den divx yada divxten dvd disk hazırlamanıza yarar.

Convert Video: Video dosyalarınızın formatını çevirmeye yarar.telefonlar için 3gp formatı bile var.Şahsen bu aracıda pek bi sevdim ben

Edit video with videoWave: videolarınızı kesip biçmeye yarar.

Auto edit video with CineMagic: kolayca videolarınızı daha güzel hjale getirdiğini iddaa ediyor.

Burada rewritable disklerinizi sileceğiniz Erase disc, Çoklu oturumla çektiğiniz disci kapatabilecek finalize disk, yazıcınızdan medya kapağı yazdırmınızı sağlayan Print disc label özellikleri var ve bunlara ek olarak

Disc Information: Bu araç nerodaki cd-dvd speed teki tüm özellikleri içeriyor.
    yani cd dvd hızı, kalitesi vs gibi ölçümler yapmanıza yarıyor,diske yazdığınız dataların okunabilirliğni ölçüyor.

Laser Label Disc: Lightscribe tarzı özellik barındıran medyalara laserle kapak yazmaya olanak veriyor.

Load Disc Image: Bu özellik daemon yada alcohol tarzı bir sanal sürücü aracı.İstediğinizde bir sanal sürücü oluşturup bu sürücüye image mount etmenize olanak veriyor.

Burada da program özelliklerini ayarlayabiliyorsunuz.

Programda benim dikkatimi çeken tek kötü özellik yazma hızınız sabit olarak kalıyor.
    yani her medya yazışınızda optionstan yazım hızını ayarlamanız gerekiyor.Çünkü burn disc e tıkladığınız anda direk olarak yazım işlemi başlıyor.

Benden bu kadar umarım faydalı bir anlatım olmuştur.

Biraz uzun bir anlatım oldu ama bu programa değeceğini düşünüyorum.

Programın demo linkini vermeyi çok isterdim ama çok aramama rağmen bulamadım, üzgünüm.

Sağlıcakla...

• Maalesef program ücretli.
    zaten bu kapasitede bir programın ücretsiz olması ihtimal dışı
  • quote:

Orjinalden alıntı: msui

Maalesef program ücretli.
    zaten bu kapasitede bir programın ücretsiz olması ihtimal dışı

Haklisin yaa bir an benim de agzimin suyu akmisti.
  • walla benimde akıyodu ama selpak yeni bi peçete çıkarmış torrent diye.
    şıp diye sildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msui -- 12 Ekim 2006; 23:10:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    erd commander for windows 10
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: msui

walla benimde akıyodu ama swlpak yeni bi peçete çıkarmış torrent diye.
    şıp diye sildi...

Isin o kismini karistirma caniiiiiim.

• güsel bir paylaşım yapmışsınız tşkürler...benım şöyle bi sorunum var roxio ile şifrelediğim dvd mi şifreyi unuttugum ıcın acamıyorum acaba baska bir çözümü varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.