Şimdi Ara

Routeri etkinleştiremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Tenda V300 modem kullanıyorum. Bugün yine aynı markanın F3 routerini satın aldım. Kurulumda internet sağlayıcısının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum ama kabul etmiyor. Doğru yazdığımdan eminim. Netspeed den onay mı almam gerekiyor yoksa cihaza reset mi atmalıyım anlamadım. Nedenini bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum. Dinamik IP olarak kurulumunu yapabiliyorum ama bu seferde kablolu bağlantı oluyor.

    Routeri etkinleştiremedim







  • Belki es geçmişsindir. "VLAN ID" ayarını 35 yapın...
  • Resimde @'den sonra netspeed yazıyor. netspeed.com, netspeed.com.tr netspeed.net gibi bir uzantısı olmasın. Yanlışlıkla unutulmuş veya yazılmamış olabilir. Tabi kesin bir şey diyemem. Modem arayüzünüzde yazılımsal yada modemin kendinde donanımsal bir sıkıntı olmadığı sürece ve verilen bilgileri yanlış girmediğiniz sürece modem kurulumu yapmak zor bir şey değil.

    Bizim bir arkadaş aldığı modemi bir türlü kuramıyordu. Modem arayüzü nasıl bozulur o da çok saçma bir şey ama modem için indirdiğim arayüzün yeni versiyonunu bir şekilde ona kurdum. Ondan sonra sorunu düzeldi.

    Kolay gelsin.
  • Routeri etkinleştiremedim
    Routeri etkinleştiremedim

    Netspeed in bana verdiği adresin aynısını yazdın ne eksik ne fazla. Ondan olduğunu düşünmüyorum. Güncelleme de yaptım ama zaten son sürüm yüklüydü bi değişiklik olmadı. Bende alternatif olarak Evrensel Yineleyici kurulumu yaptım. Sıkıntı olmadı. İşe de yaradığını düşünüyorum ama aklıma takıldı. Acaba bu şekilde yapılan bağlantı sağlıklı oldu mu, pppoe ile yapsam daha mı iyi olurdu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 18 Kasım 2019; 13:14:31 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.