Şimdi Ara

Router tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• qualcom,qualcom,broadcom. bu ge550 yurt içinde yok sanırım. be550 modeli wifi7'de giriş seviyesi, ge olan modeli ise orta seviye görünüyor. ge modelinin fiyatı yurt içinde 24bin mi acaba? bunu yurt dışından alsan 16500'e felan gelir. fiyatı düşük olsaydı, amazon.tr'de wifi6 modeli bir roıuter almanı önerirdim ama fiyatını yüksek tutmuşlar. neredeyse yarı fiyatına üretici kendi eu sitesinde indirimli satıyor. filogic830 openwrt router.

senin verdiğin mevcut seçenekler içerisinde en güçlü olana sen ai'den bakmışsındır ama yine yazalım. qualcomm kapalı sürücünün durumuna sen bir bak ne diyeceğini anlayacaksın. bunu alana kadar wifi6e alacak olmak çok daha iyi. ge550 güçlü cpu'su var ama vpn'deki performansını düşük bulacaksın. yani 24bin fiyatı var ise bu fiyata 3 tane aklımdan geçen router alır, ge550'den de çok daha uzun süre rahatça da kullanırsın.

öneri: listendekileri açıkcası önermiyorum. ge550'i çok ilginç bir router. 500 beygir motor koyup, 150 beygirlik şanzuman kullandırtıyor.  

tabi kötü demeyelim. ben kendi kullanım senaryoma göre durumu yazdım. bir başkası için uygun olabilir. ben yanından bile geçmem açıkcası. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 22 Mayıs 2026; 1:17:1 >

• Alternatif olarak wifi6e ne önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçü arasından RT-BE92U ama ihtiyaca göre değişir tabii. Yani 1x 5Gbps WAN ve 5Gbps LAN portu istiyorum diyorsanız GE550 bunu sunuyor. Bir de şöyle bir durum var; ASUS ile TP-Link, Keenetic, vs, gibi markaları karşılaştırmak orta segment'te Mercedes ile Fiat'ı karşılaştırmak gibi. Yurt dışından alacaksanız ASUS'a alternatif NETGEAR'ın da router'ları kalitelidir. Bu sitenin incemelerine de göz atabilirsiniz. RT-BE92U incelerken TP-Link BE-550 ile de ufaktan karşılaştırmış.

Kullanım amacı oyunlarda paket daralması yaşamadan ping düşmeden akıcı bir oyun deneyimi yaşamak.

Zira 3 kişi cep telefonundan wifi ya bağlanıp video izlediği zaman oyun oynamak işkence oluyor.

Karşılaştırma konusunda haklısınız, GE550 nin arayüzü oyuncu odaklı, sade ve anlaşılır olduğu için beni cezbetti. Tercih ettiğim arayüz bu. Ve tasarım olarak da bu üç modeli tercih ettim.

Murat Gamsız tanıtımını yapmış ama TR de satışı yok. Biraz daha araştırayım.

https://youtu.be/wsRrE1FS7PA?si=UCKA_TfVzwuRgXH6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    modem tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.