Uydunet Netmaster modemlerin wireless performansları, özellikle de menzilleri malum. Bu soruna çözüm için daha önce forumda konular açılmış, başka konuların içinde bahsi geçmiş vb. ancak ortada derli toplu bir bilgi paylaşımı mevcut değil. Bu topiğin eksikliği gidereceğini umuyorum.
Ben de Uydunet'e geçmem ve NetMASTER CBW-383Z4 modemi kullanmaya başlamamla wireless menzil sorunuyla tanıştım. Kısa süre içerisinde ya router ya da wireless repeater alarak bu soruna çözüm bulmak istiyorum. Sizin bu konudaki deneyim ve önerileriniz doğrultusunda bir tercihte bulunmak planım. Sonrasında kendi deneyimimi de kurum, ayarlar gibi ayrıntılarıyla burada paylaşmayı planlıyorum.
Uydunet modemlerinin yanında wireless router, repeater ya da acces point kullanan arkadaşlar; > Kullandığınız uydunet modemin modeli, > Çözüm için kullandığınız cihaz cinsi ve marka-modeli, > Yaptığınız ayarlamalar, > Olumlu-olumsuz sonuç, görüş ve önerilerinizi paylaşabilirseniz, hem benim hem de benzer durumla karşılaşacak insanlar için oldukça yararlı olacağına inanıyorum.
Merhaba , bende linksys cisco e900 router var antenleri içinde çekme menzili çok çok uzun değil açıkcası ama ben küçük bir evde yaşadığım için çok problem olmuyor.Stabillik konusunda router hiçbir sorun çıkartmıyor gayet iyi.Eviniz büyükse önermem.