Şimdi Ara

Route klani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
0
Favori
8.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Klanımız paylaşım ve dostluğun ön planda tutulduğu bir kalndır.

Klanımız doluydu, fakat bir ara ilgilenemediğimden dolayı iç isyan oldu diyelim.

Şimdi ise yeni arkadaşlar ile yeni yapılandırmaya gidiyoruz ve bundan sonra ben ve kardeşim klan ile ilgileniyoruz

Klanımızda; bütün askerler açık (ejder, peka) vs.. ve yüksek seviye paylaşımlar yapılmaktadır.

GAMECENTER

BurnNight (Bendeniz Cihan)

CureShot (Kardeşim Kürşat)

Kurallarımız;

Min 4 seviye okçu paylaşıyoruz ( özel istek olmadığı sürece )

Aldığın kadar asker bağışla ( ne kadar yardım alıyorsak o kadar yardım etmeliyiz )

Mazeretiniz olduğunda anlayış gösteririz ( bunun haricinde paylaşım ve aktifliği duran arkadaşlar ile yollarımızı ayıracağız )

klan büyüklüğü ( aktif ve klanı benimsemiş arkadaşlarımıza vereceğiz )

HERKESE IYI OYUNLAR DILERIM

----------------------------------------------------------------

EDIT (SON MESAJ) Buradan devam edelim

Konuyu yeni okuma fırsatım oldu,
    Dostlar kısaca özetlemem gerekirse olan olayları merak edenler ve sonradan bize katılmayı düşünen insanların fiktirini belirlemesi açısından; ben bilgisayar mühendisiyim ve işim ile bağlantılı baya meşgulum, evet bir ara klanımla ilgilenemedim klanımızdaki arkadaşlar gayet iyi saygılı insanlardı, Özer kardeşim sağolsun ilgileniyordu, fakat ne oldu ise bilmem arkadaşlar içlenmiş, çıkıp gittiler... (kimse kimseye bir agresif tutum sergilemedi kaldı ki bize yakışacak bir davranışlar değil ikinciside sonuçta bir oyun ve zevk için oynuyoruz diyor ve kimseyi kınamıyorum fakat yapılan hareket yanlıştı.

Sonuç:

Dağılmadık, klandan ayrılan arkadaşlardan birkaçı tekrar aramıza katıldı.
    üye sayımız evet azaldı ama en azından saygının korunduğu paylaşımın yapıldığı ortamımız devam ediyor.

sizde bu ortama katılmak isterseniz benimle veya kardeşimle iletişim kurabilirsiniz.

son olarak konuyu düzenli takip ediyorum buradanda yazabilirsiniz.

RESIMLER KISA SUREDE EKLENECEKTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deejaycluber -- 13 Ağustos 2013; 18:10:28 >

• Clash of Clans ile ilgili bir bölüm açılması çok güzel olmuş, bu arada klanada forumdan arkadaşları bekleriz.
  • Ziyarete gelicem:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölümün açılması iyi oldu şimdi savunma,köy düzenleriyle ilgili falan konular açılırsa diğer konuların arasında kaybolmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

Bu bölümün açılması iyi oldu şimdi savunma,köy düzenleriyle ilgili falan konular açılırsa diğer konuların arasında kaybolmaz

Gerekli olan konulari hazirliyorum yakin zamanda ekleyecegim hepsini

• Baslik iyi oldu fakat forumca daha yerini bilmiyorlar...
  • bölümü daha önce aradım ama bulamamıştım. şimdi şans eseri gördüm.
    Bu konudan devam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni konumuz hayırlı olsun :)
  • hayırlı olsun takipteyiz
  • Ben de dün başladım oyuna çok fena sardı :) Şu klan kalesini diktikten sonra klana katılmak isterim ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koRteXt

Ben de dün başladım oyuna çok fena sardı :) Şu klan kalesini diktikten sonra klana katılmak isterim ben de.

Tabi ki bekleriz dostum

• Bu da benim savunmam. Şuan kupadan ziyade tamamen ganimete önem veriyorum. Genellikle 1-2m ALTIN ve İKSİR muhakkak oluyor depolarımda. Anca bu kadar çalabiliyorlar

Route klani

Route klani

Route klani

Route klani

Route klani

• gunaydın herkese
  • Adam gibi sohbetin özel mesajın olmadığı saçma bi oyun bence kendi kendinize oynamış olursunuz ne toplu savaş var nede başka bişey ben aylar önce açmıştım oyun ünlü değillen 2-3 günde bir bina geliştirir çıkarım tüm asker çeşitleri de açık öyle ce duruyor oyun ama hiç saldırı almıyorum savunma sistemimi aşamıyorlar neyse bence başka oyunlar deneyin dohbet etmeden oyun mu oynanırmış yav

• Aradım ve girmeye çalıştım ancak yeterli trophy yok diyip hata veriyor.
    Nasıl giriliyor?
  • Benim bi sorum olcak. İpod'dan oynuyorum ben oyunu da format atmak istiyorum baya bi ağırlaşmaya falan başladı. Oyunda bi tane işçi de aldım. Format attığımda sıfırdan mı başlarım yoksa aynı şekilde devam edebilir miyim? O aldığım işçiye de ne olur :))
  • Kullandığınız cihazı değiştirseniz de aynı Gamecenter account ile kaldığı yerden devam etmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Definitive©

Aradım ve girmeye çalıştım ancak yeterli trophy yok diyip hata veriyor.
    Nasıl giriliyor?

Yeterli kupan yok diyor girmek icin klanin kupa sinirini gecmelisin oyle istek yollarsan kabul edebilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

Adam gibi sohbetin özel mesajın olmadığı saçma bi oyun bence kendi kendinize oynamış olursunuz ne toplu savaş var nede başka bişey ben aylar önce açmıştım oyun ünlü değillen 2-3 günde bir bina geliştirir çıkarım tüm asker çeşitleri de açık öyle ce duruyor oyun ama hiç saldırı almıyorum savunma sistemimi aşamıyorlar neyse bence başka oyunlar deneyin dohbet etmeden oyun mu oynanırmış yav

Değerli yorumunuz için teşekkürler,katiyyen katılmadığımı belirtmek isterim,bilginize..

quote:

Orijinalden alıntı: koRteXt

Benim bi sorum olcak. İpod'dan oynuyorum ben oyunu da format atmak istiyorum baya bi ağırlaşmaya falan başladı. Oyunda bi tane işçi de aldım. Format attığımda sıfırdan mı başlarım yoksa aynı şekilde devam edebilir miyim? O aldığım işçiye de ne olur :))

Dostum aynı Apple Store ID ve GameCenter ID'in ile giriş yaptığın taktirde,köyün otomatik olarak geri yüklenecektir :)

• Otomatik olarak yuklenmesede bir pencere geliyor ..... isimli koy bu game centera kayitlidir o koy acilacaktir diyor onaylamak icin "ONAYLA" yaziyorsunuz sonra oyun yeniden basliyor ve o ..... nickli koyde oluyorsunuz tek gereken game center uyeligi ile girmek ve onaylamak.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.