Şimdi Ara

ROUGE-WARRIOR-CLERİC NASIL OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim rouge/clericte sadece xbow skillerini açtım sp farmla gidiyorum 29 olucam ama ben daggerleri açayım mı?daggerler yerine 2h ve ya 1h açabilirmiyim?açarsam naıl olur?yani çoğu rouge dagggeri açmış ben açmaım onu yerine diyorum ilginize teşşekür ederim...

• açamazsın
    2 silah kullanırsın sana kalmış bişey.
  • niye acamam ki?? mesela kasarken rouge pvp de 2h kullanırım olmaz mı?
  • rogue+warrior+cleric=mastery yetmez ne yazıkki..
    eu da her lvl de 2 mastery gelir.. 90 lvl bir char örneğin 90 rogue + 90 cleric açtı diyelim mastery 90+90=180 olur warrior a yer kalmaz
    ama sadece rogue+warrior açabilirsin dedigin gibi kasarken rogue pwp 2h yapmak istersen eger

edit:bu arada asıl sorunu şimdi anladım galiba
    dagger+xbow+cleric oluyor da niçin 2h+xbow+cleric olmuyor? doğru anladım mı?

çünkü dagger ile xbow aynı mastery içerisindedir (roguenin içinde) ancak 2h warrior mastery sine girer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 27 Haziran 2008; 21:58:40 >

• cleric açamazsın
  • AA ÇOK SAOLUN BEYLER PEKİ ŞOYLE OLUR MU 90ROUGE+90 2H CLERİC 60 = 300 NASIL OLDU??

GHOSTURKUN ZAFİYET TOORİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcanFaint -- 27 Haziran 2008; 23:08:55 >
  • eu da sınır 300 deil 1 levelda 2 skill ağacı açabiliyosun yani 90 oldugunda sadece 180 oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhosTurk

AA ÇOK SAOLUN BEYLER PEKİ ŞOYLE OLUR MU 90ROUGE+90 2H CLERİC 60 = 300 NASIL OLDU??

GHOSTURKUN ZAFİYET TOORİSİ

bu chinese gibi degil arkadasım 300 olmayacak yani max 180 olur ama mastery her lvl de 2 tane gelir.
    lvl atladıgında dikkatli bak.
    china da lvl 1 iken mastery 1/300 olarak gorunur...hep oyle kalır
    eu da 1/2 90 levelde 180 mastery verebilirsin yani..
  • aww çok saolun beyler.çok umutlanmıstım.ama ileride rougeleri kapatabilirm ya da rougeyle devam yaw peki daggerleri açıyım mı??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.