Şimdi Ara

Rotuer mı almam gerek ? lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, superonline fiber internete geçmek üzereyim. Evin telefon numarasını daha önceden SOL'a taşımıştık şimdi de interneti taşımak istiyorum ancak bir sorun var : SOL fiberi eve getirenler telefonun olduğu yere kurmuşlar modemi, evin girişine yani. Benim odamsa uzakta(10m), kablo vs çekmek imkansız. Teknik servisi aradım, modemin yerini gelip değiştirecekler senin odana alacaklar dedi ama kafama yatmadı.
    Laptop olsa kablosuz bağlanırım ama masaüstü pc var. Odama bir router falan alıp ona ethernet kablosu ile masaüstü pc ye bağlasam çözüm olur mu ? Hem sinyal daha iyi hem de evin içinde kablo çekme işi olmaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash_bandicoot -- 31 Mayıs 2014; 3:34:31 >

• 300 mbps destekli bir Router yada Acces point sizin için yeterli olacaktır.Yada kablosuz menzil genişletici ürünlere bakabilirsiniz.Bu cihazla hem kablosuz yayını alıp kablosuz dağıtır,hemde kablo ile masaüstü bilgisayarınıza internet verebilirsiniz.
  • teşekkürler
    peki bu yayın dağıtma işlemini kendim yapabilirmiyim ? Bu işlerden çok anlamam ama elektronik aletlere yabancı da değilim.

Bir de önerdiğiniz herhangi bir model var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

Arkadaşlar, superonline fiber internete geçmek üzereyim. Evin telefon numarasını daha önceden SOL'a taşımıştık şimdi de interneti taşımak istiyorum ancak bir sorun var : SOL fiberi eve getirenler telefonun olduğu yere kurmuşlar modemi, evin girişine yani. Benim odamsa uzakta(10m), kablo vs çekmek imkansız. Teknik servisi aradım, modemin yerini gelip değiştirecekler senin odana alacaklar dedi ama kafama yatmadı.
    Laptop olsa kablosuz bağlanırım ama masaüstü pc var. Odama bir router falan alıp ona ethernet kablosu ile masaüstü pc ye bağlasam çözüm olur mu ? Hem sinyal daha iyi hem de evin içinde kablo çekme işi olmaz ?

wireless adapter al

tplink 7200ND bilgisayarına bağla laptop gibi kablosuz ağları görüp bağlanırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.