Şimdi Ara

Rottweiler vs doberman (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
25.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ahahaha bosver o zaman onu :D baska bakiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalcamuz

ahahaha bosver o zaman onu :D baska bakiyim

Aldın mı canavarı?filmin sonunu merak ettik de
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Yok daha guzel bir tane ariyorum alinca aticam :)
  • rottweiler çoğu köpek cinsinden güçlü ve hırçındır kangal harış : ) 2 yıl önce bende vardı çok iyi koruma yapabilen ve çok sadık bir köpek doberman beslemedim ama rottweiler al pişman olmazsın
  • Doberman sahibine karşı daha korumacı ve bağlı diye biliyorum ama tip için kulağını, kuyruğunu falan kestireceksen hiçbirini alma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalcamuz

Yok daha guzel bir tane ariyorum alinca aticam :)

işte preso kanario

http://www.ajans34.com/dunya/45-saat-ac-kalan-kopek-komsuyu-canli-canli-yedi-h77176.html
  • iyi günler önce ilk köpek olarak rottweiler almayın derler bunu düzeltmek isterim özel bir eğitime bile ihtiyaç yok 16 yaşımdayken ilk rottwelerimi almıştım tabiki biraz sertliğini belli ediceksin çekiştirmeli oyunlar oynamıcaksın köpekle küçük yaşta tasmaya alıştırcaksın ama tasmanın ipini kısa tutmakla birlikte dikkat edildiğinde mükemmel bir köpek daha sonra köpeğimi zehirlediler Alman kurdunu itaatkar ama tavsiye etmem bakımı çok fazla tüy egzersiz bide yavruyken aldığında çirkin olma ihtimaliyle birlikte kalça çıkıklığı ihtimali var doberman alma derim sana çok bağlıdır bazen zarara dönüşür bu yanından geçen köpeğe havlasın istiyosun doberman havlamaz direk gider o köpeği parçalar bu yüzden köpeğin elinden alınabilir sana ceza yapılabilir hatta uyutulabilir bile şuan yine bir rottweiler aldım kuyruğunu sakın kestirme eğer rott alıcaksan uzun yıllardır köpeklerle iç içeyim benim önerm dişi rottweiler (erkeklerin bi nebzede olsa ıssırma ihtimali var)
     Rottweiler vs doberman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doberman. rott alırsan zor eğitirsin.işine gelince anlar gelmeyince anlamaz bön bön bakar.doberman 3 kere tekrar edince öğrenir.enfazla 10.korumaya gelince doberman en iyi koruma köpeğidir.fiziği,zekası,görünüşü çok uygundur.ayrıca çok hızlı koşar.rott pek hızlı koşamaz çabuk yorulur.rott hiçmi iyi yönü yok.var küçükken ayı yavrusu gibi olurlar.idare edicek kadar korurlar.
  • 8 yıldır köpekler içindeyim. Gerek workline gerekse showline Alman Çoban Köpeği baktım. (Diğer baktıklarımı söylemiyorum. Yanlış bir bilgi var çünkü.)

Workline köpekler gerek koruma olsun gerekse zekası olsun showline köpeklerden 1 kat daha başarlıdır. Buna lafım yok.

Ancak Showline köpekler koruma yapamaz denmesi çok yanlış. Bunu diyen hiç dünya şampiyonaları izlememiş. KIF - FCI - ACKISD gibi derneklerin düzenledikleri yarışmaları takip etmemiş demektir..

Sebebi ise kullanılan köpeklerin yarısından fazla showline köpekler. CAC yarışmaları için söylemiyorum ... IPO1-2-3 yarışmlarını izleyebilirler..

Yani yapamaz değil onlar kadar yaparlar. Tek farkı zekaları bir kademe daha iyi olduğu kabul edilir buda workline köpekleri bir adım öne geçirir.. Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.