Kesinlikle Simo diyorum. Gercekten fp ve tikky den daha iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Kesinlikle Simo diyorum. Gercekten fp ve tikky den daha iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
evet hocam kaymasına bir şey diyemem ama mekanizma muhteşem . 3 senedir bir fiil kullandığım var halen taş gibi.bozulsa veya kaybolsada yenisini alsam diyorum :)) |
|
Fiyat artmış bitti galiba bordo renk 0.5 uç olanı 11 lira, 2 lira artmış sadece ama yine de alınır. |
|
Teşekkürler paylaşım için. Evet fiyat artmış şu an fiyat artmadan sepete atmıştım hem tikko hem simo. Alırken fiyat artışı yansıtırlar dedim ama indirimli fiyattan aldım. Amazon bir kez daha takdirimi kazandı. |
|
|
|
scriks ve rotring aldım, 3 tane rotring 500ü çöpe atmıştım bundan sonra rotring almayacağım demiştim fiyatı görünce dayanamadım:) teşekkürler paylaşım için < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 4 Ekim 2020; 23:1:15 > |
|
Geçen sene 3 adet setli(kalem,silgi,uç) rotring aldım hepsiburadadan 3 üde bozuldu.Dandik marklar daha kaliteli .verdiğim paraya acıdım.firmayada bir sürü saydırdım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzubesti -- 6 Ekim 2020; 20:45:51 > |
|
Benimki kolaygelsin 'le geldi. Daha önce de 1,5-2 saat öncesinde teslimat yapılacağına dair mesaj atıyorlar. Hatta bu teslimatta sesli yanıtla aramada yaparak evde olduğumu teyit ettiler ve zamanında da getirdiler. |
|
Aramada evde iseniz bire basın dedi bende.Bastım ve ürünler geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissedersin -- 9 Ekim 2020; 18:1:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
Rotring 3 in 1 mavi kırmızı tükenmez ve 0.7 versatil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|