Şimdi Ara

Rotring Tikky 0.5 Kalem aldım [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hextech Altipatlar

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

nerede o 2. tiky ler bunlar çöp resmen

Yarın ya da pazartesi kullanma şansım olcak izlenimlerimi paylaşırım. 3. Kasa Tikky lerdeki sorun nedir ki çöp dediniz ?

Bundan önceki rotringleri baya kullandım hala kullanıyorum neden?

öncelikle eski rotringlerin mekanizması daha iyi, arka kısmına bastıgınızda bile o çıtlama sesi daha dolgun
    eski leri ucu geri kaçırmıyor
    yenilerin dışındaki plastik bir süre sonra soyuluyor eskilerde böyle bir saçmalık yok
    En önemlisi teknik çizimciler bilir bunun uc kısmı daha uzun ve daha rahat çiziliyor.
    yeni rotringlerin 0.35i berbat

daha sıralıyabilirim, ben buldugum yerde eski rotring alırım11 tane rotringim vardı tasınırken kayboldu nedense şimdi 3 adet kaldı 0.35 0.5 bide 0.7

• Bende var hemen bozuluyor bunlar max 2 ay veriyorum.
    Üçgen kalem aldım memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalemlerle alakam yok ama kac yillik ogrenciyim yazayim dedim. rotringin en sorun cikaran kasasi bu. Bildigin VW DSG sanzumani gibi. Sansliysan kalemi omur boyu kullanirsin, sanssizsan 1 haftaya bozukur tikanir. Az atmadim bu kalemlerden kullanirken. Artik farkli markalar kullanirim

• Rotring Tikky piyasadaki en dandik kalemlerden birisi dostum. Para sınırını söylersen daha fazla yardımcı olabilirim kalem açısından.

Uç olarak ise eski kutu Tombo'ları öneriyorum. Yalnız dikkat, eski kutu bulabilirsen onu al. Çünkü yeni kutularda uçların kalitesi düşürüldü.
     Rotring Tikky 0.5 Kalem aldım [SS'li]
    Yoksa Rotring'in uçları da güzeldir.

Silgi olarak dediğin mavi silgi olur. Yine Faber Castell'in siyah bir silgisi daha var. O da olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hextech Altipatlar

Bende inanamadım açıkcası.Kaynak kitap almak için gittiğim yerde baktım 5 TL idi.Fiyatının 10 TL civarında olduğunu bildiğim için direk aldım.Kocaeli'de yaşıyorum eğer aynı yerdeysek ÖM den yazarım yerini

*Edit : Sacramental önerin için teşekkürler kırtasiyeler yada nt'de bulabilirsem alıp denerim
    @Sacramental

İstanbul'dayım ben.
    Burada 7-8 TL arası.
    Bi de Tikky+Rotring Silgi+1 kutu Rotring uçtan oluşan bir kutu var, 10 TL.

İyi yapmışsın.
    Rapid'i de öyle denk getirirsen güzel olur.
    Bundan önce ne kullanıyordun FC Econ falan mı ?

• bura ilkokullu doldu
  • onun yerine faber castell tk fine vario öneririm

http://www.faber-castell.com.tr/tr/urunler/teknik-cizim/mekanik-kursun-kalem/tk-fine-vario-lux-mekanik-kursun-kalem

en son 2-3 sene önce almıştım, çok rahat bir kalem, yapısı öncelikle çizim için ama yazarken de çok rahat. uç olarak da tombow kullanıyordum

fiyatı 25 lira civarıydı en son fakat kötü yanı yere düşürdüğün anda gidiyor kalem, ucu yamuluyor. dikkatli kullanacaksın yani yenisini alacak paran yoksa. ben 3.yü yere düşürdükten sonra almayı bıraktım artık :)

• Seni buraya alalım.Kalem hobisi olan topluluğumuzun konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_39268249/f_//tm.htm#39268249
    İlkokullu diye laf atan bebeler için yada herhangi bir hobiye sahip olmayan,sağdan soldan kalem dilenen asalaklar
    ne anlar kalemden,öneriden.Sen onları takma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meissner -- 23 Kasım 2013; 22:15:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Kalemlerle alakam yok ama kac yillik ogrenciyim yazayim dedim. rotringin en sorun cikaran kasasi bu. Bildigin VW DSG sanzumani gibi. Sansliysan kalemi omur boyu kullanirsin, sanssizsan 1 haftaya bozukur tikanir. Az atmadim bu kalemlerden kullanirken. Artik farkli markalar kullanirim

Çok haklısın. Aynısından aldım 1 hafta sonra tıkandı, düzeltemedim.
  • en son 8 sene önce kullanmıştım bunu bundan 4 ay önce Rotring 500 aldım çok hoşuma gitti daha sonra 800'ünü satın aldım. çok memnunum ömürlük bir kalem, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Rotring Tikky piyasadaki en dandik kalemlerden birisi dostum. Para sınırını söylersen daha fazla yardımcı olabilirim kalem açısından.

Uç olarak ise eski kutu Tombo'ları öneriyorum. Yalnız dikkat, eski kutu bulabilirsen onu al. Çünkü yeni kutularda uçların kalitesi düşürüldü.
     Rotring Tikky 0.5 Kalem aldım [SS'li]
    Yoksa Rotring'in uçları da güzeldir.

Silgi olarak dediğin mavi silgi olur. Yine Faber Castell'in siyah bir silgisi daha var. O da olur.

Bana 20 30 liralık bir kalem önerebilir misin? Eğer gerçekten uzun ömürlü olacaksa daha fazla da verebilirim 50 liraya kadar.

Hobi harici resim ya da çizim ile uğraşmıyorum ama artık uyduruk kalemlerden sıkıldım. Hangi kırtasiyeye baksam ya bir sürü rotring var ya da faber in çakma üçgen kalemleri, hatta o kadar çakma ki konuya ne kadar uzak olsam da mekanizmadan gelen ses ve hissiyat beni rahatsız ediyor.

• arkadaş 2005'lerde kalmış.Artık rotring efsanesi yok boşuna almışsın konu açılacak bir tarafı da yok bence kafa yapını değiştir iyiliğin için
  • ilk nesilini uzunca süre kullanmıştım. biraz eski olduğumdan 1996da anadolu lisesine girince 0.9 mm almıştım 1-2 sene kullandım fakat 0.9 uç bulunmayınca faber castel gripe geçmiştim. 0.9 mm yazısının tadı bir başkaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightmert

Bana 20 30 liralık bir kalem önerebilir misin? Eğer gerçekten uzun ömürlü olacaksa daha fazla da verebilirim 50 liraya kadar.

Hobi harici resim ya da çizim ile uğraşmıyorum ama artık uyduruk kalemlerden sıkıldım. Hangi kırtasiyeye baksam ya bir sürü rotring var ya da faber in çakma üçgen kalemleri, hatta o kadar çakma ki konuya ne kadar uzak olsam da mekanizmadan gelen ses ve hissiyat beni rahatsız ediyor.

Rotring Rapid Pro:http://www.rotring.com/tr/15-rapid-Pro-Mechanical-Pencil
    Rotring 500.
    Pentel Graph Gear 1000.

Ama Rapid Pro favorimdir, şu an kullanıyorum; evladiyelik nitelikte birkalem. Fiyatı uçuktur biraz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.