Şimdi Ara

Rotring 500 mü yoksa Scrikss Graph-X mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Graph-x aşırı ağır, eli yoruyor ve çok çabuk boyası atıyor. Ek olarak ucu metal olduğu için uzun kullanımda sıkıntı olabilir. 500 daha hafif, soyulmuyor daha kaliteli hissettiriyor ve daha hafif olduğu için tutma kısmı metal olsa da o kadar sıkıntı olmuyor. Ama ben de çevirdiğim için yamultmuştum 500'ün ucunu. Tutma kısmından yukarsı plastik ama kolay kolay sıkıntı olacağını sanmıyorum. Üçgen Faber Castell önerenler de olursa almamanı tavsiye ederim bu kadar overrated bi kalem kullanmamıştım hantal bi kalem. Pentel smash q1005 güzel ama plastik. Tutma kısmındaki plastikler uzun süre sonra büyük ihtimal soyulup yırtılır. Ama Pentel Smash q1005 resmen yazı yazmayı sevdirecek bi kalem. Rahat ve insanın kullanası geliyor. Tavsiyem iyi bakarım diyosan Pentel Q1005 ama 80-90 tl civarında. Graph-x ve 500 arasından da 500'ü öneririm.

• universitelibirveled U kullanıcısına yanıt
    ek olarak hocam ağır olması sıkıntı olursa rotring 300 lerde oldukça güzel.
  • İki kaleme de sahipim scrikss ve rotring iyi ve kotu yanlarini soyleyeyim

Scrikss iyi yanlari omur boyu garantisi var 1 yıl icinde kalem kullanmaktan el teri vs boyasi asindi ve kullanilmaz duruma geldi scrikss e mail mesaj attim bana ucretsiz olarak kargolayip tamir edilebilir mi bakacaklardi verdim 1 hafta sonra 0 kalem verdiler rotring de boyle bir durum soz konusu degil kalem gayet iyi ama kalem agir cidden metal agirligini hissettiriyor kalemin bir diger kotu yani tutma yeri cok kolay kirleniyor silgi copu vs tutuyor ; Rotring 500 ise scrikss e gore pamuk kadar hafif ama cok dayaniksiz ozellikle cevremdeki arkadaslarim da 500 kullaniyor uc kismi cok rahat kiriliyor ya da yamuluyor ve kullanilmaz hale geliyor agirligina alisirsan scrikss i tavsiye ederim musteri hiz. En para gibi xD

Scrikss onermeyenler onu cok fazla kullanmamis galiba gunde 10 saat kalemi kullandigim oluyordu yorma gibi bir durumu yok sadece ağırlıı hissettiriyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikro candır gerisi heyecan
  • Rotring 500 almıştım geçen sene 1 gün bile kullanamadım. Tutmaç kısmı metaldi ve parmağımı çok acıtıyordu. Bence tutmaç kısmı metal olan kalemler çok ağır ve kullanışsız oluyor. Hiç bulaşma bence metal kalemlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pentel Graphgear 1000. Ben 0.5 ini kullanıyorum, 6 aydır, kalem ilk gün aldığım gibi. Kaybolmadığı sürece sıkıntı çıkarma şansı yok tek sıkınıtısı birazcık ağır ama alışıyorsun. Al, pişman olmayacaksın güven bana, Rotring 500 hikaye dostum, güven bana ikisini de kullandım. Şu söylediğimin üzerine tanımam.

• Pantel Smash Q1005 yazı yazmak için, sınav senesi pek işine yaramaz yani. Rotring 500 fena değil, alınabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.