Şimdi Ara

Rotring 500 Büyük Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum yoktu konu dışına açamadım kusura bakmayın.
    Arkadaşlar 1 aydır rotring 500 kullanıyorum. Ama son iki haftadır kalemin metal kısmı normalde açılırken şimdi açılmamaya başladı.Ne kadar zorladıysam açılmadı. Penseyle bile denedim. Ve şimdi de kalemin ağzına uç sıkıştı onu çıkarmak için de o metal kısmı açmam gerekiyor. Lütfen yardım edin metal kısmı nasıl açabilirim. Ya da açmadan o sıkışan ucu nasıl çıkarabilirim. Acil lütfen.

• 5chizo 5 kullanıcısına yanıt
    Bende rapid pro vardı ucu büküldü teknik servise gönder (ciddiyim var) onlar duruma göre bazen 0 kalem gönderiyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuna igne gibi unce bir sey sokarsan cikar sanirim sıkışan uc.

• Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    Abi nerden bulucam ben teknik servisi şimdi hem ucu eğilirse yapabiliyorum. metal kısım dönerek açılıyordu şu an açılmıyor sorun o. sağol yine de
  • Denedim ya kalem 0.5 o kadar ince iğne yok ya. incesi de kısa yetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5chizo -- 9 Kasım 2014; 15:10:41 >
  • beyler ben bir aydır rotring 500 kullanıyorum kalem elımden kaydı dustu ve ucu cok az bır derecede yamuldu ne yapmalıyım veya teknık servisin numarasını alabilirmiyim?
  • alp58581 A kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun benim proya aynı sorun olmuştu internet sayfasında numaraları var arayın sizs bilgi verirler ben kalemi göndermiştim öyle uç olmadığı için 0 kalem gönderdiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rotringin bu modellerinin bende serisi var evet 800 de sorun yaşadım sıfırını yolladılar büyük ihtimal sen bu kalemi çevirmeye çalışırken sıkmışsındır açılması çok ama çok zor arkadaşlar demişler ince bir şey ile ucunu kurcala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genlesmeyle dene sansini. Uc metal arkasi plastik koy buzluga. Bakalim acabilcen mi

• 11Omeer kullanıcısına yanıt
    Abi ben sanayici mantığıyla açtım kalemi ya bi elime aldım ingiliz anahtarını diğer elime de kerpeten. Taktık çevirdim açıldı ya şu an mis gibi kullanıyorum. Kerpeten grip metal kısmı biraz çizdi ama hiç yoktan iyidir.
  • 11Omeer kullanıcısına yanıt
    Hocam numarası filan var mı veriri misiniz ?

• Ne numarasi hocam? Ingiliz anahtariysa ayarli oluyor onlar.

• 5chizo 5 kullanıcısına yanıt
    Teknik servisin numarası yahu
    Ucu yamuldu kalemin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 28 Nisan 2016; 13:38:39 >
  • Ben teknik servise gondermedim valla ucu da bikac kere yamuldu buzuldu falan yamulunca siranin kenarina bastirdim duzelttim ucu buzulunce debicak sokup duzelttim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.