Bildirim
rotring 300 önerir misiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
500 al uzunca bi süre kullanırsın, tabi düşürmezsen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 kullanıyorum ben bu kadar kaliteli bir kalem görmemiştim. 300 ün de kasası aynı bence fark eden bir şey yoktur düşünmeden al -
bende var nisan gibi almıştım ucu yalama oldu gevşeyip duruyor elimde sıkıyorum,bütün parçalar plastik 500 gibi değil.scrikks graph x alıcam full metal kalem uçu da içine giriyo düşünce kırıldı diye korkmaya da gerek kalmaz
hocam 300 düşünce ucu yamuluyor mu?
ayrıca 500 lerin fiyatın ve 300lerin fiyatı hakkında bilginiz var mı birde grapxh -
ben yaşamadım da dediğim gibi gevşiyor ucu.300 ü 30 lira civarında aldım,graph x 20 tl en pahalı heryerde heryeri metal kalemin içi hariç.500 vardır bi 60+tl bence en mantıklısı graphx,500ü alıcaktım aslında ama çok ağırdı rahatsız etti beni 300 aldım bilsem graph x i alırdım
Hocam 300 nasi yaziyor kaliteli oldugu belli oluyor mu yani
rotring 300 yerine ki suan 26-27 civarinda sanirim amazondan 9-10 dolara pentel smash felan cok daha mantikli olur. rotring 300 almistim 11 deyken hic memnun kalmadim tamamen plastik kalitesiz hissetiriyo. 2 yildir smash kullaniyorum parasini kat kat hakediyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 17 Eylül 2017; 23:13:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam 20 liralık kalemlerle aynı plastik sonuçta ekstra bi rahatlığı yok doğru söylemek gerekirse ama görünüşü mükemmel geliyo bana ondan vazgecemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Elsewiir
rotring 300 yerine ki suan 26-27 civarinda sanirim amazondan 9-10 dolara pentel smash felan cok daha mantikli olur. rotring 300 almistim 11 deyken hic memnun kalmadim tamamen plastik kalitesiz hissetiriyo. 2 yildir smash kullaniyorum parasini kat kat hakediyo
Ağır mı hocam kalem? Bir de Amazon'dan kaç günde geliyor ?
Geçen sene bende 500 ü vardı süreklı yere düşürüyodum ve süreklı ucu yamuluyodu bide ince düzelmiyo içinde habire uç kırılıyodu iğneyle düzeltmeye çalısıyodum bigün içinde iğneyi kırmısım sınırden :d bunun harici mukemmel bi kalem ama bu kalemden sonra kurşuna geçince attan inip eşşeğe binmiş gibi oluyosun :(
agir degil cok rahat ve dengeli kalem. normalde 0.5 kullanamazdim cok uc kirardim ama japonlar yapmis yani 0.7 den cok daha rahat yaziyorum. agir kalem istersen pentel graphgear1000 var aslen cizim kalemi ama yazim icinde kullanan cok var. daha hafif versiyonu olarak graph 1000 var. hemen hepsi ayni fiyat civarlarinda. ortalama 2-3 haftada gelir maksimum. turkiyede bu kalemler gereginden fazla pahali amazon.de cok daha mantikli uzun surede gelsede
quote:
agir degil cok rahat ve dengeli kalem. normalde 0.5 kullanamazdim cok uc kirardim ama japonlar yapmis yani 0.7 den cok daha rahat yaziyorum. agir kalem istersen pentel graphgear1000 var aslen cizim kalemi ama yazim icinde kullanan cok var. daha hafif versiyonu olarak graph 1000 var. hemen hepsi ayni fiyat civarlarinda. ortalama 2-3 haftada gelir maksimum. turkiyede bu kalemler gereginden fazla pahali amazon.de cok daha mantikli uzun surede gelsede
Hocam Amazon'da 8.85 dolara buldum. 30 lira ediyor ve 4-5 günde gemiyle yollanıyor diyor, 1 ayı bulur mu ? Rapid'den geçeceğim, hafif olması önemli.
ilgilenirsen 500 var elimde 60+' gibi evet kırtasiyeden ben de öyle aldım. %20 indirim benden sana kargolayım
benim aldiklarim japon saticiydi direk o yuzden gemiyle gelmesi 2 haftayi buluyodu. japon saticiysa 4-5 gunde gelecegini sanmiyorum. smash gayet hafif ve rahat gayet tatmin edecegini dusunuyorum
Japon firma hocam ama 12 Ekim ile 2 Kasım arasında teslim edilir diyor. Sizce de çok uzun bir süre değil mi ?
1 ay belki çok ama ortalama 2-3 hafta maalesef türkiyeye gelmesi. türkiyedeki satıcılarda fahiş fiyatlardan satıyor aynı ürünleri pentel smash zaten kırtasiyelerde felan yok sadece kalemkutusunda var 68 tl. graphgear vs 70 küsür tl 2 kat fiyat farkı var -
quote:
1 ay belki çok ama ortalama 2-3 hafta maalesef türkiyeye gelmesi. türkiyedeki satıcılarda fahiş fiyatlardan satıyor aynı ürünleri pentel smash zaten kırtasiyelerde felan yok sadece kalemkutusunda var 68 tl. graphgear vs 70 küsür tl 2 kat fiyat farkı var
gittigidiyorda buldum bir tane 54 lira ancak çok saçma fiyatlar bence. Elin 8 birim para verdiği şeye bizim 70-80 birim para vermemiz aşırı saçma.
aynen öyle resmi biçimde satışı olmadığı için mağazalarda fırsattan istifade dayıyolar fahiş fiyatları. ama bence rotring 300 gibi parasını haketmeyen bi kalem almaktansa 2-3 hafta beklemek bana daha mantıklı geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 17 Eylül 2017; 23:49:10 > -
Kaleme 1 tl verip 1 yıldır kullanan ben miyim sadece.
Kalemimin markasını modelini bilmiyorum ama faber castall, rotring tarzı bilindik bir marka değil.
Şu kalemin neredeyse aynısı. Ancak faber castell değil. Ve Ucuz. (resimdeki kalem bir internet sitesinde 5TL)
Benzer içerikler
- mef üniversitesi
- ösym başka şehirde sınava girmek
- 2008 oks sonuçları
- diş hekimliği mi eczacılık mı
- doping hafıza şikayet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X