ROTASİZ BU BİSS KEYLERİ İÇİN:00 YAZILI YERLERİ GİRMEYECEĞİZ DEĞİLMİ YOKSA TAM TERSİMİ MUTE ARTI SARI TUŞ DAN MI YOK SA KEY AYARLARINDAN MI
cihazı yaz abi
pm attım
yumatu 5500 cl
5500 yumatu mümkün değil ocihazın yazılımı kalktı
next plus serisi kanal üstündeyken sarı tuş
benim sifreleri el le girme sans1m yok mu france 13 east hotbird keylerini girdim bir kisim kanal açildi
bu 5500 cl çok eski bir çihazmı ki yazılımı kalkıyor. bunu tüm markalar yapıyormu. okadar para verdik receiver aldık 2-3 sene sonra bizimde başımıza gelmesin
benimde aynı sorunum var next ye 2000ciplus var sarı dügmeye bastıgımda key ayarları cıkıyor şifreyi girmek istedigimde harfleri giremiyorum menüde viaccess ,secalar 2tane daha var biss yok cihaza yazılımmı yüklemem gerek
next ye 2000x ci plus ın yazılım bilgilerini çıkartan tuş kombinasyonu kumanda dan nasıl yapılıyo bilen arkadaşlar var mı?
yazılım yükletmenin maliyeti nedir bilen varmı kendin yap diyeceksiniz ama makinayı yakarım diye yapmak istemiyorum
senin makine 2005 dcimiydi
benim makina 2005 dcı ve bu makina nasıl idare eder bişeymi acaba
güzel makine hızı normal, yazılım desteği iyi, sürekli donma, takılma falan gibi problem çıkarmaz, yazılım atmasıda en kolay makinelerden birisi
quote:
Orjinalden alıntı: erdalak
yazılım yükletmenin maliyeti nedir bilen varmı kendin yap diyeceksiniz ama makinayı yakarım diye yapmak istemiyorum
her yazılım atmaya 10-15 YTL para alıyolar..Benim sana tavsiyem cihazına uygun bi rs232 kablosu al ve kendin at..
+1 kendin yüklemek istersen yazılım yükleme detaylarını yollayabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: ArMiGaTe
quote:
Orjinalden alıntı: erdalak
her yazılım atmaya 10-15 YTL para alıyolar..Benim sana tavsiyem cihazına uygun bi rs232 kablosu al ve kendin at..
arkadaşlar yu-ma-tu YT 8500 CI modeli uydu alıcım var r 232 kablomda var fakat nasıl ne şekilde yükleme yapacağımkı bilmiyorum bana yardımcı olucak programları ve keyleri anlatırsanız memnun olurum iyi bakın kendinize teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: colaklar
arkadaşlar yu-ma-tu YT 8500 CI modeli uydu alıcım var r 232 kablomda var fakat nasıl ne şekilde yükleme yapacağımkı bilmiyorum bana yardımcı olucak programları ve keyleri anlatırsanız memnun olurum iyi bakın kendinize teşekkürler
www.depo.shows.it adresinden uygun yazılımı bulabilirsin.Bu yazılımı bulduktan sonra yazılımı önce bilgisayarına yükle .Sonra nasil cihaza yükleneceğini anlatan read me textini oku ve yüklemeni yap
discovery türkiye kayboldu biss ler hakkında bilgisi olan varmı ? Bu aradawww.telkom730fta.com.tr.tc de bu günün kanal listesi yayınlandı hotbird türksat toplam 690 kanal izlenebiliyor 142 türk 548 hotbird TPS ve Multiler açık polsat yok
Ben dün açılıyor die bir post attım ve bugün msn de link verdiğim bi arkadaş (forumdan) ok, sağol diyince açıldı zannettim ve bugün açık olduğunu da söyledim. Halbuki deneme şansım olmadı, dün izlediğim tv kartı ve pc benim değildi ki ben de şu anda Türksat çanak yok !!
Bugün böyle deyince herkes key istemeye ve msn i eklemeye başladılar, bende key fln yalancı çıkmış gibi oldum arkadaşlar kesin bir yanlış anlama var
Ayrıca güncel key die yazdığımda çıkan biss keyler eski !! (ben deneyemediğim için yeni olduğunu sandım )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme