Bildirim
Rota gsm ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Verdiğim adreste sanırım Gold'a ürün tedarik eden firmalardan biri olduğu görünüyor gibi.
Ancak ne bir internet sitesi var ne de hakkında bir yorum. İlginç geldi.
http://forum.donanimhaber.com/m_53688300/mpage_58/tm.htm
Gittigidiyordan mı buldunuz ürünü? Çünkü ben de dün bir mağazaya sormuştum orada ve Rota gsm yazmış satıcı. -
gitti gidiyordahttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-n7100-galaxy-note-ii-cep-telefonu-beyaz-69792937 linkindeki ürünü satan kişi distribütör garantisi olarak göstermişti rota gsmi. Güvenemediğim için kararsız kaldım. -
Aynı ürün konusunda ben de kararsızlık yaşıyorum.
Ama fiyatların 1.500'ü görmesini bekleyeceğim. -
Arkadaşım ben 3hafta önce aldım telpa garantili 1470 tl. Istersen sana adres verebilirim. Belki daha da ucuzlamistir.
Bu arada galaxy s3 cihaz. Note da uygun olur herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axil -- 11 Aralık 2012; 23:26:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: axil
Arkadaşım ben 3hafta önce aldım telpa garantili 1470 tl. Istersen sana adres verebilirim. Belki daha da ucuzlamistir.
Bu arada galaxy s3 cihaz. Note da uygun olur herhalde
@axil hocam aldığın yerin adresi verebilirmisin. rota gsm e ben de guvenemedim açıkçası. şu an gg'de 1359 TL Galaxy S3.
Kart kampanyası ile alınca 100 TL de puan yüklüyor. 1259 TL'ye geliyor cihaz. -
Kılıçsel iletişim 0212 238 20 36
kasımpaşa/dörtyol duragı
istanbul -
gittigidiyordan alınan cihazlarda bu firmanın adı varmış...Henüz bilgi bulamadım..Bilenler alanlar yardımcı olursa sevinirim.. -
N 11 DEN SAMSUNG GALAXY S3 ALDIM TELEFONDA ŞARJ SORUNU YAŞIYORUM.SERVISE ULASMAYA CALISIYORUM ( K İKİ İLETİŞİM VE ROTA GSM) AMA HİÇ BİR NUMARAYA CEVAP VERMİYORLAR. SANIRIM VERMEYECEKLERDE...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda yapılan son işlemleri görme
- premium sms ayarları yok
- bu cihazda play protect sertifikası yok
- a15 vs m34
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- samsung s24 fe ne zaman çıktı
- google play hizmetleri sürekli olarak duruyor
- ram plus nedir
- samsung a16
- samsung z fold 6 yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X