Şimdi Ara

Rota Climate A++ 24.000 BTU/H İNVERTER DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 3.799,00 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
2.112
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Rota Climate A++ 24.000 Btu/h İnverter Duvar Tipi Split Klima - n11.com
    https://urun.n11.com/klima/rota-climate-a-24000-btuh-inverter-duvar-tipi-split-klima-P240385260

3.799,00 TL

En düşük piyasada 4400 TL civarı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• iyi fiyat ne malı acaba
  • Klima fiyatları bu hafta azalır zannımca. Yurt genelinde 1 hafta süresince serin ve yağışlı bir hava olacak.
    Zaten Temmuz un ortası oldu şurada kaldı 1 ay 15 gün kadar bayıcı sıcakların bitmesi için.

Klima almak için 11 Kasım ı bekleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne çok değişik isimli ürünler çıktı yahu :)
    montajı daikin yapıyormuş

eski yıllarda millet mitsubishi ye bile dudak bükerdi ,şimdi ise markaya kaliteye falan bakmadan sar bir tane diyor :)
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Daylux ile aynı ürün diye tahmin ediyorum. Rota-Daylux gibi markalar Daikin'in getirdiği çin malı ürünler.
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal öyledir ,son zamanlarda moda oldu aynı ürüne değişik logo basıp satmak :)

klimalarda ses sorunu çok önemli iyice araştırıp ona göre alınmalı
    diyeceğim ama millette alım gücü düştükçe kulaklarda ses duyma yetisini yitirir olmuş :)

millet artık vantilatör niyetine klima alıyor ,klima tavsiye bölümünde bir zamanlar millet ortalığı yıkmış ,klimalarda çok ses var -ısıtmıyor gibi konularda (bazı marka ve modeller için)

bende klima var ama mümkün olduğunca kullanmıyorum ,tüm kış boyunca pencere kapı kapalı yaşıyoruz ,yazında klima için aynısını yaşarsak havasızlıktan gideceğiz ,2 odaya tavan vantilatörü taktım ,bir odaya daha takmayı düşünüyordum ama vantilatör fiyatları uçmuş o nedenle bu sene erteledim
    Açıkcası ben Daylux bulmuştum 12bin'lik bir tane 2250TL'ye almıştım. Gelmedi sonra çek verdi HB sağolsun Bosch'un eski bir serisini aldım 2650TL'ye. Şu an gayet memnunum zaten klima kompresörü üreten firma kısıtlı. Çok araştırmıştım yaklaşık 3 üretici vardı. Alım gücüne göre hareket ediyorlar sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 sene evvel praktikerden 500 liraya 9000 lik zass almıştım
    daş gibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

iyi fiyat ne malı acaba
    Çin tabii ki

• Komşunun klima rota, en az 10 seneliktir hala kullanıyorlar. Eski kalitesi var mıdır bilemem ama aklıma ilk o geldi.

• 2 sene önce 12.000 BTU modelini 1850 TL'ye aldım, çok memnunum, herhangi bir sorunum olmadı.
    Çok para vermeye gerek yok, fiyatı uygunsa alın. Daikin servisi kurmuştu. Elektrik harcaması da çok değil, normalde 120 130 elektrik faturası ödüyorum, bu ay 165 TL gelmiş.
  • başlığa fiyat yazın
  • Öğlen sepete attım akşam alırım diye 3800 dü.şimdi 3, 999 tl yapmışlar.milletin 3 kuruş kupon indirimine göz koymuşlar. Almadım bende.

• 3799 tl olmuş gene.200 tl kupon gelmiş.alsam mı bilemedim.

• Bence iyi firsat 200 TL de indirim varsa. Alan arkadaşlar montaj sırasında mutlaka vakumlama yaptırın.

abi sen ne diyorsun 3-4 sene önce klima alcaktım 2750 tl ye arçelik 24000 btu bulmuştum millet varya beni topa tuttu yok bilme ne değeri gerçek değil yok soğutması ısıtması yeterli değil yok arçelik dandik vs konu silinmişti ne kavgalar vermiştim sonra gidip aldım iyi ki almışım şimdi arçelik aynı klima 5500 tl geçen gün gördüm :D :D :D
  • yazlıkta cartel marka iki klimayı 20+ yıldır kullanıyoruz, henüz arıza vermediler. takılmayın yani hemen hepsi aynı fabrikaların mamulleri.
  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    bende tavan vantilatörü alamadım daha ,şimdi havalar anormal ısındığı için mecbur kalıp ara sıra mecbur klima çalıştırıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.