Şimdi Ara

rosetta stone dil öğrenme programı gerçekten almaya değermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baktım fiyatınq 279 euro falan tl olarak bin tl ye geliyor. yani bu dili bitirince ingilizce tam mı öğreniyoruz ? bide nasa onaylı falan diyolar bilgilendirebilirmisiniz acaba ?

• Ben eskiden beleşe kurmuştum araştırırsan bulabilirsin para vermeye değmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuvahhidGenc M kullanıcısına yanıt
    ama hocam sizin indirdiğiniz de güncelleme gelmiyor ve her ayki hoca ile görüşmeler olmuyomuş çok eksik varmış
  • 279 euro ne la. dil dile değmeden dil öğrenilmez diye boşa dememişler. o parayla ingiltereye gider bi hayat kadınıyla birlikte olup ana dilin gibi öğrenip dönersin.
  • sarapseviyorum kullanıcısına yanıt
    hocam nasa onaylı falanmış boru değil sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: dertliadamınkabusu

hocam nasa onaylı falanmış boru değil sonuçta

ben onaylamıyorum. olmaz öyle şey.
  • Mobil uygulamalar var 5 10 liraya birkac ders alinabiliyor yabanci hocalardan ilk onlara harcayip memnun kalmazsan al hocam bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Java'ya Başlamak Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wntd1903 kullanıcısına yanıt
    hocam hangi uygulamalar mesela ?
  • dertliadamınkabusu D kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cambly.cambly

• Yani ne gibi bi güncelleme gelebilir gelsede ne olacak. Torrente atan adamlarda sürekli bütün programların guncelini atıyor. Git bi dene cracklisini beğenirsen hakkaten de eksiği varsa git al. Az bi para değil. Şahsen bilgisayar başında dil öğreneceksen sevdiğin bişeyi yaparken öğrenirsin. Müzik dinlerken şarki sözü okuma o dile ülkeye ait dizileri izleme chat siteleri ya da oyunlarda o ülkenin clanı guildi her neyiyse onlarla takılma. Ekrana bön bön bakmak için paranı heba etme. Ben denedim açıkçası seni sıkan şey aklında kalmaz. Git youtubedan ingilizce dersleri yaz izle daha iyi. Paranı da konuşma kurslarına verirsen çok daha iyi şeyler öğrenirsin.

• hocam bu program dili bir bebek gibi öğretme amacı yani ana dilimiz gibi öğretiyomuş ve çok tekrar varmış eğer çok tekrar varsa insanın aklında kalır sen denemişsin sanırım sabırsızsın sıkıldın devam etseydin belki hocam daha iyi olurdu
  • rosetta güzel program ha ama parası türkiye şartlarına göre fazla. torrentten güncel falan diye de kasmana gerek yok o updateler maksimum bugfixtir.
  • quote:

hocam bu program dili bir bebek gibi öğretme amacı yani ana dilimiz gibi öğretiyomuş ve çok tekrar varmış eğer çok tekrar varsa insanın aklında kalır sen denemişsin sanırım sabırsızsın sıkıldın devam etseydin belki hocam daha iyi olurdu

Ben eğlenceli yolu seçtim o şekilde öğrendim. Ama deneyeceksende git cracklisini kullan gerçekten bişeyler katiyosa satın alırsın. Ha para faso fuso diyosan kolay gelsin iyi öğrenmeler

• son bir sorum hocam ingilizceyi tam olarak öğrendiniz mi ?
  • quote:

son bir sorum hocam ingilizceyi tam olarak öğrendiniz mi ?

İngilizceyi zaten biliyodum italyanca öğrendim sayılır. Kursa gidip pekiştirmem webcam harici konuşmam lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.