Bildirim
rosetta stone dil öğrenme programı gerçekten almaya değermi ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben eskiden beleşe kurmuştum araştırırsan bulabilirsin para vermeye değmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ama hocam sizin indirdiğiniz de güncelleme gelmiyor ve her ayki hoca ile görüşmeler olmuyomuş çok eksik varmış -
279 euro ne la. dil dile değmeden dil öğrenilmez diye boşa dememişler. o parayla ingiltereye gider bi hayat kadınıyla birlikte olup ana dilin gibi öğrenip dönersin. -
hocam nasa onaylı falanmış boru değil sonuçta -
quote:
Orijinalden alıntı: dertliadamınkabusu
hocam nasa onaylı falanmış boru değil sonuçta
ben onaylamıyorum. olmaz öyle şey. -
Mobil uygulamalar var 5 10 liraya birkac ders alinabiliyor yabanci hocalardan ilk onlara harcayip memnun kalmazsan al hocam bunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hangi uygulamalar mesela ? -
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cambly.cambly
Yani ne gibi bi güncelleme gelebilir gelsede ne olacak. Torrente atan adamlarda sürekli bütün programların guncelini atıyor. Git bi dene cracklisini beğenirsen hakkaten de eksiği varsa git al. Az bi para değil. Şahsen bilgisayar başında dil öğreneceksen sevdiğin bişeyi yaparken öğrenirsin. Müzik dinlerken şarki sözü okuma o dile ülkeye ait dizileri izleme chat siteleri ya da oyunlarda o ülkenin clanı guildi her neyiyse onlarla takılma. Ekrana bön bön bakmak için paranı heba etme. Ben denedim açıkçası seni sıkan şey aklında kalmaz. Git youtubedan ingilizce dersleri yaz izle daha iyi. Paranı da konuşma kurslarına verirsen çok daha iyi şeyler öğrenirsin.
hocam bu program dili bir bebek gibi öğretme amacı yani ana dilimiz gibi öğretiyomuş ve çok tekrar varmış eğer çok tekrar varsa insanın aklında kalır sen denemişsin sanırım sabırsızsın sıkıldın devam etseydin belki hocam daha iyi olurdu -
rosetta güzel program ha ama parası türkiye şartlarına göre fazla. torrentten güncel falan diye de kasmana gerek yok o updateler maksimum bugfixtir. -
quote:
hocam bu program dili bir bebek gibi öğretme amacı yani ana dilimiz gibi öğretiyomuş ve çok tekrar varmış eğer çok tekrar varsa insanın aklında kalır sen denemişsin sanırım sabırsızsın sıkıldın devam etseydin belki hocam daha iyi olurdu
Ben eğlenceli yolu seçtim o şekilde öğrendim. Ama deneyeceksende git cracklisini kullan gerçekten bişeyler katiyosa satın alırsın. Ha para faso fuso diyosan kolay gelsin iyi öğrenmeler
son bir sorum hocam ingilizceyi tam olarak öğrendiniz mi ? -
quote:
son bir sorum hocam ingilizceyi tam olarak öğrendiniz mi ?
İngilizceyi zaten biliyodum italyanca öğrendim sayılır. Kursa gidip pekiştirmem webcam harici konuşmam lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X