Şimdi Ara

Rose Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktan da anlaşılacağı üzere 2000'li yılların efsanesi mevcut Arua Rose geliştiricileri tarafından "Classic" sunucusu adı altında tıpkı 2004/2005 yıllarında olduğu gibi 1x exp zorluğunda açılıyor. Güvenlik güncellemelerini ve son teknoloji oyun dosyaları eski haritalarda, eşyalarda, karakterlerde uygulanacak.

    Item Mall'da sadece paralı kostümler, isim/cinsiyet değişimi vs düşünülmekte. Drop rate artıran veya farklı özellikler veren yani oyun içerisine etki edecek hiçbir şey bulunmayacak. Biz Türk'lerin de en sevdiği olay "Pay 2 Win" olmayacak.

    En son NaRose Draconis sunucusunda AYYILDIZ clanı adı altında oynayan ekip olarak yaklaşık olarak 4-5 Türk bu sunucuya geçmeyi düşünüyoruz. Özellikle Ramazan ayını takip eden yaz aylarında alternatif düşünenlere duyurulur. Tarafımca twitch/youtube üzerinden belli gün ve saatlerde canlı yayınlar yapılacak, özellikle eskiden oynayan veya oynamak isteyen Türk'lere oyun öğretilecektir.

    Resmi forumunda bayağı olumlu tepki toplayan bu duyuru sonrasında açılış tarihi olarak içerisinde bulunduğumuz Mayıs ayının sonu işaret ediliyor. Kanıt ve resmi açıklama(ingilizce) ise şöyle:
    Duyuru Sayfası







  • bakalım güzel olabilir exp kasma olayı knight online gibiydi baya zevkli gelmişti bana
  • Enthris kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle olacak. Oyunun o eski aradığımız havası geri gelmiş durumda. Biraz önce betaya girdim de premium bile yok. Oyun yönetimi geçen gün "Özlenen atmosferin sağlanması için bu sunucuyu açtık ve ciddi anlamda bir gelir beklentimiz olmayacak" şeklinde yorum yaptı. Şuan halihazırda diğer sunucuları aktif zaten. Bu sunucuya bayağı talep var bizler de başlayacağız özellikle twitch yayınları ile başta Türk arkadaşlarımıza oyunu öğreterek kendi klanımızı sohbet muhabbet ekibimizi kurmayı hedefliyoruz. Hiçbir şekilde hile hurda bulunmayan bu güzel oyunda sizler gibi oyuncuları da aramıza bekliyoruz. Allah utandırmasın.
  • eski efsane İrose de oynamış biri olarak bende bi geri donus yapayim dedim su anda aktif oynuyorum
    classic server : MrMagic 32 lvl muse ve 32 lvl MrKinGT soldir karakterim var

    oyunda guildiniz varmi benide ekleyebilirmisiniz
  • ChaTKaPll C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şuan devam ediyoruz. Benim nickler : Karus ve 4Karus. Ulaşabilirsin.
  • Merhabalar, oyun bizim bölgemizde kısıtlı sanırım. Dün üye olmak istedim de kısıtlı olduğu için üye olamadım ne yazık ki: )
  • merhaba kardesimhttps://www.aruarose.com/ sitesi açık rahatlıkla üyelik alabilirsin
    classic serverdeyiz normal oyunu yukledikten sonra classic serveri sec server 1 haftalik daha oyunda beklemedigim bir kalabalık var buda çok güzel çok hoş olmuş eski zevki veriyor benim açımdan herkesi bekleriz bir Türk guildide kurabilirsek tam olcak
  • Merhaba şuan öyle bir kısıtlama mevcut değil. Yurttan oynuyorsanız portlar kapalıdır. Yani sizin yerel internetiniz üzerinde kısıtlama vardır.

    Benim hastam vardı 1 haftadır online olamıyordum bugün tekrar giriş yaptım oyuna.https://discord.gg/D9mAjF adresine iftardan sonra gelirseniz biz oradayız. Görüşebiliriz.
  • Çok ümitsiz düşüncelerle indirdim ancak hakkaten ortam güzel. Eski rose havasını koruyor. Oldschool MMORPG oynamayı özlemiş beni tatmin ediyor an itibariyle takılıyorum valla.
  • Selam kardeşlerim biz başlamayı düşündüğümüz iki oyun arasındaydık da Rose beklediğimiz kadar oyuncu çekemedi. Şuan 2.000 civarında aktif oyuncu var ama onlar da yıllar içerisinde teker teker kayboluyorlar. Özellikle de zor serverda pek kimse kalmıyor ilerleyen zamanlarda. Anlayacağınız üzere biz ekip olarak başlama kararını iptal ettik. Oynamak isteyen kişilerin hevesi kaçmasın diye konuya yazmadım şimdiye dek. Oyun güzel şuan hile hurda hiçbir şey yok. Ama ilerleyen zamanlarda user sıkıntısı yaşayacak gibi gözüküyor. Bilginize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.