Şimdi Ara

Rootlu telefon\tabletlerde bulunmasi gereken uygulamalar arsivi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
32
Favori
55.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki root ettiğinize emin misiniz?Root checker programıyla bir kontrol edin önce.Dediğim gibi pek bilgi sahibi değilim bu konuda ama google da aratınca bir forumda bunu buldum belki işe yarar.5. Mesajda anlatılanları yaptınız mı?Benim mtk lı bir cihazım olmadığı için deneyemiyorum.

http://forum.faeamobile.com/thread-1371-1-1.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Peki root ettiğinize emin misiniz?Root checker programıyla bir kontrol edin önce.Dediğim gibi pek bilgi sahibi değilim bu konuda ama google da aratınca bir forumda bunu buldum belki işe yarar.5. Mesajda anlatılanları yaptınız mı?Benim mtk lı bir cihazım olmadığı için deneyemiyorum.

http://forum.faeamobile.com/thread-1371-1-1.html

o dediğiniz yerdekileri daha önce denedim hocam root olmasa super user kurulmaz diye biliyorum
  • Gravity box: Xposed modülüdür.Çeşitli iyileştirmeler yapmanızı sağlar.Mesela durum çubuğunu saklamak,bildirim çubuğundaki simgeleri değiştirmek düzenlemek,fiziksel tuşlara yeni görevler atamak,kilit ekranını kişiselleştirmek gibi bir çok işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştirir.Program yarı Türkçe yarı İngilizce.Bu sebeple biraz karışık görünüyor ilk başta ama gayet kullanışlı.Eğer tablet kullanıcısı iseniz ve durum ve bildirim çubuğunu kişelleştirmek istiyorsanız tablet ayarlarına girip başlatıcı yazan ayardan 4.2 için olan başlatıcıyı seçmelisiniz(tablet yeniden başlatılacaktır).Xposed yükleyici adlı programda modül indir kısmında bulabilirsiniz bu uygulamayı.Jelly bean ve kitkat için iki ayrı sürümü mevcut.

• Up up up

• up

• Güzel konu

Sağ ol

• Up

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    minmin guart reklam engelleme uygulaması gerçekten işe yarıyor mu?
  • Rootla alakası yok ama multiwindow isteyenler için tiny apps i de yaz bence hocam çok kral bi uygulama. G2deki qslide gibi uygulamaları var.
    Hocam ellerinize saglik cok guzel konu olmus. Genisletilmesi dilegiyle.

• @dandoldenius
    Hocam uygulamalardaki reklamları kaldırmak için işe yarıyor ama bazı uygulamalarda hata verebilir.Çünkü geliiştirici bu uygulamayı geliştirmeyi bıraktı.Reklamları kaldırmak için daha yaygını adaway uygulaması var.Ben denemedim.Arkadaş tavsiye etmişti ama kullanan bayağı kişi var anlaşılan.

https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway

Buradan aşağıda packages bölümü var. 2.8.1 sürümünde dowload apk yazan yere tıklayın.İnen apk dosyasını cihazınıza atın ve uygulamayı kurun.Daha sonra uygulamaya girip host dosyalarını indirip programı etkinleştirmeniz lazım.Sonra da cihazınızı yeniden başlatın.

Ha ben ikisini de kullanmıyorum mesela.Xprivacy uygulamasının nasıl çalıştığını ilk mesajda anlattım.Eğer online olmayan bir uygulamanın reklamlarını engellememk istiyorsam bu uygulama ile internet erişimini kısıtlıyorum reklam falan çıkmıyor :) Tercih size kalmış.

@eye.Q
    Teşekkür ederim.

@thestell
    Hocam bu uygulamalar zaten karışık bir de aralarına başka program katmayım diyorum.Yararlı uygulamalar başlığı var forumda oradaki arkadaşa söylerseniz ekleyebilir.

• Her defasında güncelle dediğim halde ve telefon yeniden başladığı halde bu durum düzelmedi bi türlü.

Çözümünü bilen varmı
     Rootlu telefon\tabletlerde bulunmasi gereken uygulamalar arsivi
  • oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    Sıradan olacak ama xposed i kaldırıp yeniden yüklemeyi denediniz mi?Orda yükle güncelle seçeneğinin altında kaldır yazıyor bir deneyin isterseniz.Ilk önce kaldır a tıklayın sonra çıkan uyarıya tamam deyin.Cihazınız yeniden başlatılacak.Sonra tekrar xposed yükleyiciye girip yükle güncelle deyin ve yeniden başlatın.

İlgine teşekkür ederim arkadaşım.
  • dandoldenius kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Sağolun hocam sorun hızlı açılışın açık olmasıymış. Recovery'e bu yüzden girmiyormuş hallettim çok şükür :)
  • Xposed süper bırseymıs

• Bi de rootsuz çalışsa bu programlar

• Up

• Droidwall

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.googlecode.droidwall.free&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgoogle+play+droidwall

Google playda ücretsizdir

Boyutu küçük ama işlevi büyüktür.Sizin istediğiniz uygulamaların internet kullanmasını sağlıyor eğer internetiniz yavaşsa kesinlikle olması lazım.İnternetimin yavaş olduğu dönemlerde online oyunum sık sık kesiliyordu zaten yavaş olan internetim diğer uygulamalarada dağılıyordu oyun oynarken ama bu uygulama sayesinde kafam rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak01_ -- 18 Haziran 2014; 22:22:28 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.