Şimdi Ara

rootlu lg g2 32gb pc suiteden 10c yüklenir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: sombie

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sombie

quote:

Yav rootlu cihaz zaten güncellemede sikinti vermez ki. Stock romda ise normal bir sekilde alir guncellemeleri diye biliyorum

Ben çikarir diye biliyorum hocam tr için 10c romu çikti bu arada

Hocam ben hala alamadim. Illa pc suite ile mi bakmaliyiz? Cihaz rootlu. Bu yuzden de olabilir mi?

yok hocam dün türkiyede çıktığını dün 1 civarında öğrendim ama bana günceleme bana 4 te geldi. ama bazı rotlu olanlara direk bazılarınada Pc programı üzerinden geliyor

Kamera falan duzeldiyse kurayim. Bir de pc uzerinden nasil kuracagiz? Pc suite falan demislerdi ama anlamadim.

Hocam lg kendi sitesinden kendi programi indir kur usb ile bagla telefondanda lg sec kendisi tarar ve size soyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bkaratasx kullanıcısına yanıt
    Sorunuzun cevabı: evet yüklenebilir.

Ben hem root'lu hem de cwm yüklü telefona lg pc suit ile yükseltme yaptım hiç sıkıntı çıkmadı. Bir tek güncellemeden sonra telefonu bir kez daha root yaptım o kadar.
  • ilginize teşekkür ederim cihaz su an rootsuz durumda zaten ama ben daha önce hiç root yapılmamıs hale getirebilir miyim ? download mode de görünüyomuş o hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitewalker

Sorunuzun cevabı: evet yüklenebilir.

Ben hem root'lu hem de cwm yüklü telefona lg pc suit ile yükseltme yaptım hiç sıkıntı çıkmadı. Bir tek güncellemeden sonra telefonu bir kez daha root yaptım o kadar.

Hocam simdi rootlu tele pc suite ile 10c yapsak sikinti olmuyor mu? Bazi arkadaslar lg boot ekraninda takildigini soylemislerdi. Bana da olursa ne yaparim. Zaten korka korka rootladik cihazi.

• Valla ben bi sorun gormedim sadece rootu gitti o kadar ama benim istedigim hic rootlanmamis hale getirmek

• Ben denedim olmadı, tabi bu elektronik bir cihaz hiçbir şeyin garantisi olmaz. O boot ekranında takılanlar telefonu bilgisayara kablo ile bağlamadan OTA ile telefon üzerinden güncelleme yapanlar. Kablo ile bağlayıp yapılan güncellemelerde sorun çıktığını duymadım hiç.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.